Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Traba mi objasnjene rijeci

137 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.07.2009. u 18:35

Molim vas da mi u potpunosti objasnite rijec "ovacije" ...

Hvala

pod forum - sve i svasta vezano za nista
:D

pa eto prvi primjer je ti je kada neki igrac napusta utakmicu i biva ispracen ovacijama sa tribina
znaci kao neko navijanje u njegovu cast i podrska...

Post dobio aplauz od Struja

Los_Sarajevo je napisao/la:

pa eto prvi primjer je ti je kada neki igrac napusta utakmicu i biva ispracen ovacijama sa tribina
znaci kao neko navijanje u njegovu cast i podrska...
Bravo majstore.Dobro si objasnio tako kad neko od zvezdinih igraca izlazi oni svi tapsu ili vriste ima i onih sto zvizde , ali to su ti uglavnom ovacije....
Kada igrač uradi neki fer potez na utakmici, oni aplauzi su ovacije.
Kada neki pjevač na svom koncertu izađe prvi put(početak koncerta)na binu, ljudi mu daju "ovacije".
Ako je ovo neka fora, onda je i tema za kantu.
- ovacija = negativne, pozitivne...podrzavanje ili ne podrzavanje osobe ili grupe osoba

Vidim da niko ne odgovara "kako treba".

Ovacija - glasno pozdravljanje neke osobe ili licnosti od strane publike, manje skupine ljudi ili individualne osobe; pozitivno ili negativno sugerisanje putem nekog poteza (pljesak i sl.), glasa ili zvuka (zivzdanje); negativna ili pozitivna podrska nekom projektu, osobi ili skupini osoba

To je po meni definicija tj. definicije. Savjetujem ti da se obratis Sephirothu jer ce ti se on na najkvalitetniji i opsirniji (ili kraci, kako ti hoces) nacin izjasniti u povodu nekog objasnjenja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.