Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

518 pregleda · 19 odgovora · otvorena 19.01.2006. u 13:18

Postovani igraci!

Obavestavamo vas da ce TERRA.NET u sledecih 24-48 sati preci na nove ip adrese! Novi i bolji opticki link. Ako nema CS servera na starim adresama, proverite ove:

PUBLIC CS SERVER:
stara ip: 87.250.99.3:27015
nova ip: 212.200.139.132:27015
cs.terra.net.ba:27015

CW SERVER:
stara ip: 87.250.99.4:27016
nova ip: 212.200.139.133:27016

Ovo ce sad da radi poprilicno dobro i bez laga koji nas je smorio zbog dosadasnja 2 provajdera.

ae peace
E odlicna vijest , dosta vremena provodim na Terri i u zadnje vrijeme je pocelo da laga i ping je skakao preko 200 ,
Odlicna vijest , Terra!
ODLICNO!!!
Vise glupani nece srati u vezi pinga !!!
Moram malo uletiti da isprobam ping.

btw. iGGi mogao si koristiti SPACE pri pisanju naslova teme
Hm ... previshe kenjate oko servera tj kenjali ste , al da nije bilo Terre .. igrali bih online ligu na mom muskom spolnom organu tako da ... sve pohvale idu od mene za terru a posebno za iggi'a koji je u velikom dijelu doprinio igranju na Terri.

Sto se tice servera , mene se cini onda kad smo mi igrali da ja nisam osjetio niti lag niti biolo sta drugo... tako da nemogu pola rijeci reci na server ... jer i Logosoft u zadnje vrijeme ne da je ocajan nego jednostavno se nemoze igrat na njemu ... neznam dal je to do user'a ili do necega drugog...

Ovo je veliki korak za terru , nadam se da ce biti jedan od najboljih BIH servera u daljem periodu ... Hvala .. pozdrav Iggi
mah sta reci nego bravo igri bravo terra! Et ja bih najradije i da je ja testiram dajte nam da igramo veceras onaj match protiv coola na terri!
svaka cast momcima Nece se moci vise izvlaciti da im je ping veliki
Uf drzite palceve, vidim nema terre sad nikako, veorovatno hellraiser prebacuje na optiku. Nadam se. Ne bi me cudilo da nesto krene kako ne treba jar optika je trebala startovati jos pre nove godine al eto milion sranja se izdesavalo.

Ne znam, ja drzim palceve.
Ma meni je ping na terri uvijek bio oko 50 nekad skoci ali na par sekundi i swe je ok a sad ce bit jos bolje tako da PUCAMO SE NA TERRI
E pa u 1123124 muski spolni organa sad. Neka firma koja treba da programira neki switch to nije uradila i sad se ceka da oni to urade. A ovaj sad ISP posto zna da terra odlazi od njih dao im samo 256k !!!!!!!!!! Dakle terra doomed dok se ne odradi ono programiranje. placem
ajde hvala ***u vise i terra stigla sta cu na onim runjavim serverima vise dojadilo, a pola dobrih preslo na drugi link
ma do moga, vidis da ne radi, slepamo mecheve po pincomu za 3. kolo. Eno oni sve sredili i cekaju da ih "yupak" zakaci pa da startuju. Na bensedinima su. Ljudi 3 dana nemaju net...
Da, cs.terra.net.ba:27015 je ponovo tu. Ako neko ima problema da se konektuje, nek iz favorites liste obrise stari link i nek sa "add server" ukuca cs.terra.net.ba:27015.
Doduse, moze i preko IP: 212.200.139.132:27015!

Sto se tice CW servera, on se nalazi na 212.200.139.133:27016!

Ovo je konacno rjesenje za server[e] i ne ocekujem da ce se vise ista mjenjati.

Pozdrav

Zadnji edit: 23.01.06 u 15:01:34

Ma ovo je katastrofa , ne mogu da vjerujem jbt ping nevjerovatnih 300 - 400 , bash prava katastrofa ,
Totalni promasaj , i na Loginu i na prosloj Terri mi je ping varirao oko 50......
Ako je ovo krajnje rijesenje onda ste kiksali pravo ,
Nemojte me pogresno shvatiti ovo samo govorim zato sto sam volio igrati na Terri i zato sto mi je zelja da i daljem igram ,
Moke ne mogu da vjerujem da ti je ping tako los... a ako je tako stvarno mi je zao, znam da si cesto dolazio.
Server super radi,samo jos da raja sazna ip i bit ce haos.
Ping mi od 20 do 40,nikad veci.
moKe je napisao/la:
Ma ovo je katastrofa , ne mogu da vjerujem jbt ping nevjerovatnih 300 - 400 , bash prava katastrofa ,
Totalni promasaj , i na Loginu i na prosloj Terri mi je ping varirao oko 50......
Ako je ovo krajnje rijesenje onda ste kiksali pravo ,
Nemojte me pogresno shvatiti ovo samo govorim zato sto sam volio igrati na Terri i zato sto mi je zelja da i daljem igram ,

ahaha, cuj katastrofa, zao mi je ali izgleda da korisnici epn i logosotf adsl ili cega vec, jednostavno ne mogu igrati na terri.
U principu sa logosofta potice 80% malih debila i drago mi je sto nece moci igrati, mada mi je zao ljudi koji su dolazili i ok su, eto ti na primer .
Al sta da se radi, ovako velikoj vecini extra radi. Eto meni npr sa 150-200 ping spao na 30-70.
ADSL SUX

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.