Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Adobe After Effect CS3 Professional problem?

64 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.07.2009. u 14:36

Poz svima!
Imam jedan veliki problem skino sam program Adobe After Effect CS3 Professional i sada imam problem oko instalacije!
Naime skino sam sa torrenta u .uif formatu i sve sam ja to mountovo preko MagicDiska i sada kada pokrenem setup i sve kao kod Photoshopa mislim instalacija i sve to uradim kako treba i stisnem install i pise da CD ubacim!?

Kada mountujem AFE cs3 professional zove se kao neki brojevi npr. 232324_35234!Da li se mozda treba mountovati pod pravim imenom i kako?Ako ne sta onda treba ako je neko iskusan nek mi kaze?Plz?:(:*

Unaprijed hvala!
Pogrešna instalacija i da ti dam savjet nikad ali baš nikad ne skidaj ništa sa torrenta.

Prvo što je veoma sporo a drugo jer je opasno.

No' ako hoćeš link za download AAE add me na msn nemogu ti ovdje dati lin posto je warez :)

[email uklonjen]
rexyx je napisao/la:
Pogrešna instalacija i da ti dam savjet nikad ali baš nikad ne skidaj ništa sa torrenta.

No' ako hoćeš link za download AAE add me na msn nemogu ti ovdje dati lin posto je warez :)

[email uklonjen]
Daj na PM link!
rexyx je napisao/la:

No' ako hoćeš link za download AAE add me na msn nemogu ti ovdje dati lin posto je warez

[email uklonjen]
Razarac, ne provaljuj se Allaha ti.

Cuj sporo, pa jest sporo kad ima 0 Seedera i Leechera. Trazi fajlove sa najvecim brojem Seedera i Leechera pa ces vidjet' brzinu.

Opasno? Sto je opasno? Cega se bojis? Otvoris npr mininovu, nadjes sta hoces da skines, kliknes, pogledas zadnji update i razgledas i procitas komentare. Je l' im radi il' ne - pa tek onda krenes skidat'.

@tema, eto ti stranica na PM 'dje mozes nac' AAE.
Neznam zašto si skidao CS3 kad imaš CS4.
Evo direktni link za CS4.Brzina ti je max.

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Editors/Adobe-After-Effects.shtml

Nemaš potrebe za mount i ostalo.
Sam si rekao da ti je naziv cd-a upravo ti brojevi tako da ti ne preostaje ništa već da pitaš autora tog torrenta kako se zove original ili da tražiš da nekim drugim torrentima taj naziv.
Ne prepoznaje cd jer ga i ne vidi, tj. njegov pravi naziv.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.