Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam full valve pack za domenu i hosting

234 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.07.2009. u 23:28

1. dajem steam full valve pack za domenu & hosting , mozemo se dogovorit za jos 1 steam domenu koju zelim dobicete na PM , nemoj da se djeca neka javljaju .

2.Mozel logo & wall za alternative gamingza logo nemoj te mi cikce nikakve ko u wYg-a nego logo koji moze na majcu ici ..

nagrada za logo i wall je steam sa css ili cs 1.6 po vasem izboru , naravno ako mi se svidi :)

Evo uradio sam logo..ako ti se svidi..reci mi..da odradim i sutra wall..ne mogu sad..umoran..odo spavat'

LyCe je napisao/la:
steam je ili ukraden ili banovan
Steam je kupljen "KARTICOM" od mog brata sve legalno , mozete dobiti da provjerite ;)
madeinsweden je napisao/la:
Steam je kupljen "KARTICOM" od mog brata sve legalno , mozete dobiti da provjerite ;)
Pa onda kupi tom istom karticom domenu i nađi free hosting ako ti je puno davat novac i za hosting.
Mo_Artos je napisao/la:
Pa onda kupi tom istom karticom domenu i nađi free hosting ako ti je puno davat novac i za hosting.
Tom "karticom" se sluzi moj brat to je njegova licna kartica i ja nemam milion $ na njoj treba i njemu.

ako nemas sta pametno reci bye bye

btw sace admin ;)
madeinsweden je napisao/la:
Tom "karticom" se sluzi moj brat to je njegova licna kartica i ja nemam milion $ na njoj treba i njemu.

ako nemas sta pametno reci bye bye

btw sace admin ;)
LOL, ako ima karticu, vjerojatno prima i mjesečnu plaću. A domena nije skupa, to ti je 15 KM godišnje, ako ti je htio dati novac za steam, onda će vjerojatno i za pišljivu domenu.
Mo_Artos je napisao/la:
LOL, ako ima karticu, vjerojatno prima i mjesečnu plaću. A domena nije skupa, to ti je 15 KM godišnje, ako ti je htio dati novac za steam, onda će vjerojatno i za pišljivu domenu.
Ajde ba nije tvoj problem kako on oche to da kupi !!!
Go away noob! Prvo ides crveni X - pa onda Start - Turn off Computer
freestayLA je napisao/la:
Ajde ba nije tvoj problem kako on oche to da kupi !!!
Go away noob! Prvo ides crveni X - pa onda Start - Turn off Computer :)
Ja mu samo kažem.

Ti si sigurno neko dijete koje nema ni 12 godina, pa se tako ponašaš. Loše si odgojen.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.