Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 mape

103 pregleda · 6 odgovora · otvorena 01.07.2009. u 14:24

Pozdrav svima, treba mi netko tko zna postojeće mape u CS 1.6 redizajnirati, mislim nešto pisati po kućama i zidovima. Javite mi se na PM, bit će i neke nagrade.
imas program o tome, bila je tema nedavno , potrazi malo po forumu
Ovako to je nemoguce osim na: dust , dd2 , i assault cini mi se.Ima program za to zove se BSP to MAP preko njega pretvaras mape u .map file. Medjutim ove velike mape kad pretvoris u .map kao da nista nisi dobio jednostavno ne znas gdje je sta sve je razbacano zidovi preko cijelog programa.Nema sanse jedino ti je to za ove male mape, ali mogao bi ja na dd2 sigurno to uradit i na dust i mozda na assaultu al sumnjam da ima .rmf file.Ako si zainteresiran obrati mi se na GB.

Nisam tacno znao na sta mislis to se preko amx-a radi
jacky je napisao/la:
Ovako to je nemoguce osim na: dust , dd2 , i assault cini mi se.Ima program za to zove se BSP to MAP preko njega pretvaras mape u .map file. Medjutim ove velike mape kad pretvoris u .map kao da nista nisi dobio jednostavno ne znas gdje je sta sve je razbacano zidovi preko cijelog programa.Nema sanse jedino ti je to za ove male mape, ali mogao bi ja na dd2 sigurno to uradit i na dust i mozda na assaultu al sumnjam da ima .rmf file.Ako si zainteresiran obrati mi se na GB.

Nisam tacno znao na sta mislis to se preko amx-a radi
ma on misli na sprites ono sto na srbskim serverima reklamira telekom na dlanu itd..
shoT_ je napisao/la:
ma on misli na sprites ono sto na srbskim serverima reklamira telekom na dlanu itd..
Da, ja mislim da na svom serveru reklamiram svoj portal ili nešto drugo, oni da na nekom zidu ili na nekoj kući tamo, možda čak i na majicama piše link moje stranice, ili banner...
Potrebne stvari:
Amx ( to vjerovatno imas )
Plugin- Sprite Importer 3 ( mozes i sarije verzija na njima ima mnogo upustva)
Sprite Explorer-za pretvaranje slike u sprite .spr
I jos neki editor koji ce ti pomoc da se sprite neokrece zatobom, zaboravio sam mu ime, nadi nede na forumu ili medu mojim postovima, piso sam dedaljnije o ovom...
Linkovi:
Plugin
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=85948
Komande:
amx_isprite - Otvara menu
say /isprite - Otvara menu ( isto znacenje samo druga komanda)
amx_dsprite - Otvara menu za brisanje sprite-a
say /dsprite - Otvara menu za brisanje sprite-a ( isto znacenje samo druga komanda)
Sprite Explorer
Link:
http://www.slackiller.com/hlprograms/spritexplorer.zip
Kao sto sam vec reko, pretvara sliku u sprite

@ Jacky
Nije nemoguce sa bsp2map pretvorit sve mape u .map il ti ga .rmf a da se nerazbacaju zidovi
Tako ako za sa VHE znace i promjenut ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.