Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LAN CW 01.07.2009

227 pregleda · 15 odgovora · otvorena 01.07.2009. u 00:43

Znachi trazimo protivnike za lan cw sutra, stasnet ili neon, po dogovoru:

Line up:
Mistake - a x E ^
Mistake - tayloR
Mistake - Holle
Mistake - gaZZel
Mistake - Eshel

Skill: UBERlow

Znachi sve informacije ako imate ekipu i to mozete dobiti na pm ili na msn [email uklonjen] ili [email uklonjen]

lijepo od vas sto ste dosli u hrasnicu na lan neka se neko potrudi i dodje okd vas sada
keN0001 je napisao/la:
lijepo od vas sto ste dosli u hrasnicu na lan neka se neko potrudi i dodje okd vas sada
Samo onog malog kvena sto dalje od mene frajer ne zna sajtove ocami dali mi njega '-.-'
imamo nas 3 sutra oko 4 ili 5 sati u neonu cemo biti ... dosli malci iz bihaca (nyonyo i jos neko :$ ) valjda cu probati skupiti jos 2 pa vidite da budete tu da bacimo stagod cheerz
ahahahahahhaha onaj mali ima 11-12 godina ahahaha koga su ti dali ahahaha ne mogu da vjerujem
zutog mu onog dali nisam ja vidio smijo bih se citav dan al bar zna pucat malo
mah :D je**t ga :D sve je bilo ok ... aj onaj vidi ti da nadjes 2 igraca mi cmo doci u neon sutra da sutamo :D ET
igracete vs nas
haruN je napisao/la:
igracete vs nas
hocemo!
by holle
coya je napisao/la:
imamo nas 3 sutra oko 4 ili 5 sati u neonu cemo biti ... dosli malci iz bihaca (nyonyo i jos neko :$ ) valjda cu probati skupiti jos 2 pa vidite da budete tu :) da bacimo stagod :) cheerz
Bit cu i ja tu :D
doci cu ja, samo recite neon ili stasnet ... ^^
eto posteno ^^ ja djemo under i 2 malaca iz bihaca ... 2morrow oko 5 sati budite u neonu uzmite 10 racunara na 2sata i to je to .. moze ?
uNderssoN je napisao/la:
doci cu ja, samo recite neon ili stasnet ... ^^
njeon
coya je napisao/la:
eto posteno ^^ ja djemo under i 2 malaca iz bihaca ... 2morrow oko 5 sati budite u neonu uzmite 10 racunara na 2sata i to je to .. moze ?
Pa jebote sa takvim line up-om bi SK dobili :P
tankeeeN je napisao/la:
Pa jebote sa takvim line up-om bi SK dobili :P
njonjo je prodaja!
lol vama dali kvina a nam igro mali sema isto godiste ... isti qrac znaci nema smisla da se vadi te na to. by drake
dosli malci iz bihaca :d

jbg ja danas se vratio nazad krivo mi je sto nisam igro...

kako ste igrali

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.