Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Brcko Forum

112 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 17:25

Evo nadam se da smijem predstaviti svoj forum, ako neki smiju predstavljati svoje servere, mogu i ja ovo.

Forum je SMF ( Simple Machines Forum) . Nisam ga napravio na nekom free forum makeru, nego sam ga downloadao , uredio i uploadao na hosting. Domena sam vec kupio medjutim jos nije sve gotovo, ali ne brinite, za kratko vrijeme ce biti to gotovo.

Forum sam nazvao Brcko Forum, medjutim nema veze s gradom, u pitanju je community o svemu i svacemu. Pisite o ekonomiji, politici, filozofiji, autima, muzici, racunarima itd...

Posto sam inace ambiciozan i optimistican, uciniti cu sve kako bi ovo izraslo u jedan dobar forum, i potruditi cu se koliko mogu.

Dok forum ne bude na pravoj domeni koja ce biti www.brckoforum.com mozete nas posjetiti na www.brcko-forum.hostei.com ili www.brckoforum.tk.

Posjetite, registrujte se i nadam se da cemo lijepo diskutovati o forumu.

---------------------------------------------

www.brckoforum.tk

www.brcko-forum.hostei.com

---------------------------------------------

I nadam se da tema nece biti izbrisana

Pozdrav.
Regat cu se i biti aktivan
- cus :D

BTW: Treba ti biti cast na ovoj temi mi je 100-ti post ;)
Nije brate problem reklamirati forum, za mene nikakav, ali problem je kod vas sto nemate pravu domenu, i niko vam nece htjeti posjecivati forum, samo zvog toga, reklamira se gotov forum sa original domenom tipa .com, .net, .org, .info, bla bla .. Time cete naci vise clanova za registraciju, nego ovako, zbrda zdola free domain.

Svej najbolje u radu, pozz.
iwdnplay je napisao/la:
Nije brate problem reklamirati forum, za mene nikakav, ali problem je kod vas sto nemate pravu domenu, i niko vam nece htjeti posjecivati forum, samo zvog toga, reklamira se gotov forum sa original domenom tipa .com, .net, .org, .info, bla bla .. Time cete naci vise clanova za registraciju, nego ovako, zbrda zdola free domain.

Svej najbolje u radu, pozz.
Kazem ti, vec sam kupio domenu, samo neka sranja se moraju jos rjesiti pa cu onda tek pustiti u pogon
n3Queo je napisao/la:
Kazem ti, vec sam kupio domenu, samo neka sranja se moraju jos rjesiti pa cu onda tek pustiti u pogon :)
Aha, aj sretno ipak.
Pa haj onda. Kada kupis tu domoenu i kada je sredis (ako to ikada uradis), onda se lijepo ponovo reklamiraj. A do tada...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.