Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

420 pregleda · 17 odgovora · otvorena 17.01.2006. u 20:26

ja ne znam ovih se termina 4 promjenilo i zelio bih znat kada mi igramo protiv exe veceras ili.... u cetvrtak?!
I vi neki igraci...

Uh boze dragi,spasi nas i ostatak normalnih..

da ti podebljam..

TERRA.NET CETVRTAK 21H ! ! !

MUSSO A DA POSJETIS STRANICU LIGE PA DA VIDIS ZBRKU PRIJE NEGO STO POCNES PAMETOVAT ?'
Ja neznam koji je qurac zumi,al iggi je napisao da se igra u cetvrtak u 21h tako da...ako ce zuma nako odfrljeje da kaze ko kad ce igrati..POPISAM SE NA LIGU

Igramo u cetvrtak u 21h svidjalo se vama ili ne,ako se nebude odigralo tad mi 100% napusatamo ligu...

Musso, stvarno nidje veze im je!!! Bola odigrat cemo mi mech nego odjednom veceras igramo pa se mi zabrinuli oke onda igramo u cetvrtak pa se cujemo tada
Musso, stvarno nidje veze im je!!! Bola odigrat cemo mi mech nego odjednom veceras igramo pa se mi zabrinuli oke onda igramo u cetvrtak pa se cujemo tada
cooL.naEm je napisao/la:

Jaro znam,i ja evo prije 20min con se na net kad odjednom kazu da igram,lol nidje veze fakat...

Mah nista jarane online vec lan i tacka nema zivciranja..

See ya in cetvrtak 21h
Ja ne znam koji je vama vrag. Jeste retardirani il sta?
Pa kakva crna zabuna na stranici lige, sta pametujete bre. Gde to pise da zuma ofrjla odredjuje mecheve.
exe vs cool pise i na ovom forumu u temu REMATCH !!! a evo vam i link sa stranice lige

http://www.cwg.co.yu/csliga/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=84&sid=4c34f3ed1334da6c08682acad7e5f9ed

gde lepo pise kad igrate.

JOOOJ
iGGi je napisao/la:
Ja ne znam koji je vama vrag. Jeste retardirani il sta?
Pa kakva crna zabuna na stranici lige, sta pametujete bre. Gde to pise da zuma ofrjla odredjuje mecheve.
exe vs cool pise i na ovom forumu u temu REMATCH !!! a evo vam i link sa stranice lige

http://www.cwg.co.yu/csliga/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=84&sid=4c34f3ed1334da6c08682acad7e5f9ed

gde lepo pise kad igrate.

JOOOJ

iGGi zasto da ponavljaju,..neka smao ponove exe vs Cool jer HOCE I JEDNI I DRUGI..ovi Cool da ih JOS VISE NADIKELE i da vide da nisu chiteri i tako dalje a ovi ostali je OK SVE!!! I REGLUARNO!!!! i nemoj da bezze ostlai ponavljaju....i jos nesto exec vs cool UTORAK!!!

IggI ovo ti je citat zume...

Kad govori da igramo u utorak..(nidje veze s ligom ba)
Danas je utorak, i u 21h je odigran east vs oops pobedom oops-a 16:7.

U sredu je trebalo biti gopro vs amc ali to je otkazano jer mnogi znaju da gopro nisu chiteri.

Sad je ostalo jos cool vs exe i ostaje u cetvrtak jer sam ja od pocetka tako napisao i neka ostane.

Dakle jedini mech koji se jos igra pre vikenta je exe vs cool u CETVRTAK u 21h na Terra CW
u četvrtak u 21 h nadamo se da ce exe pobijediti
ma nije da se nadamo nego sigurno.
rubikon je napisao/la:

NEKA BOLJI POBJEDI
Hmmm u cetvrtak se igra molim iggia da bude prisutan ili mandu!
cooL ajde nek vam ovaj put igraju standardni igraci jer bice hltv da se razumijemo a manda zna kako igrate tako da ovaj put nemoze bas igrati svako za vas uglavnom nebitno pokazite nam taj svoj skill! cya on train!
Ja cu biti (osim ako ne odem na put al moro bih stici do 21h) a za hltv ne znam, to jedino smiley
EJ LJUDI SRETNO U CETVRTAK EXEU MI CEMO IGRAT S PRAVOM EKIPOM IGRAJTE I VI I NEK BOLJI POBIJEDI ALI AKO NAS VI POBIJEDITE ONDA CEMO SE MI ZALIT DA JE VAMA NEKO DRUGI IGRO SHALA SHALA
EJ LJUDI SRETNO U CETVRTAK EXEU MI CEMO IGRAT S PRAVOM EKIPOM IGRAJTE I VI I NEK BOLJI POBIJEDI ALI AKO NAS VI POBIJEDITE ONDA CEMO SE MI ZALIT DA JE VAMA NEKO DRUGI IGRO SHALA SHALA

si normalan,pa nisam ja ko vi lol

ajde vidimo se sutra...
rubikon je napisao/la:

da***da pobijedio exe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.