Skoro sam dobio poruku od nekog "Security" koji me je pronasao preko mystery grupe na steamu sa nekom forom kao da radi za steam i da hoce "da osigura nase accounte " i trazi da mu napisete username i pw da bi to mogao uraditi,pa eto nemoj da neko slucajno bude glup i da mu napise,zaboravio sam da kopiram to sta je napisao al' eto uglavnom pazite se
Diskusija
upozorenje za steam korisnike
198 pregleda · 19 odgovora · otvorena 29.06.2009. u 14:27
Ok, hvala.
hvala na upozorenju
necemo.
THX
eh jebiga ja mu vec poslo i neradi mi steam

Samo bi retardirano djete poslao nekom username i password , fino u ugovoru piše " Steam uposlenici nikad neće tražiti vaš username i password " .
I taj način scamanja je isfur'o.
Jason je napisao/la:
Samo bi retardirano djete poslao nekom username i password , fino u ugovoru piše " Steam uposlenici nikad neće tražiti vaš username i password " .
Uvijek ima budala koji ce ti dati podatke.
Pa ako imas dovoljno mozga da mu posaljes pw i user onda fakat ne zasluzujes steam.
DA ko ce jos dati username i pw maloumnici i pacenici...
http://pokit.etf.ba/upload/?pokit1e747ddbea997a1b933aaf58a7953c3c.jpg
Cuj ga molim te doso da osigura nase Steamove, nek on sebi mozak osigura a ne Steamove...
I ko bi uopce dao user i pw nekoj budali...
I ko bi uopce dao user i pw nekoj budali...
ID: I'm_not_fool
PW: nicetry
PW: nicetry
Nisi čitao ugovor
ja njega izje..... na stemu
xD i nakraju ja njemu hakao account
xD kad je dbl
xD hahahahaha
sto volim takve idole
xD al sam ga prvo nafuro da me doda na msn pa ga ispitivao
xD
xD kad je dbl
xD hahahahaha
sto volim takve idole
xD
Lm je napisao/la:
ja njega izje..... na stemu
xD kad je dbl
xD hahahahaha
sto volim takve idole
xD
xD kad je dbl
xD hahahahaha
sto volim takve idole
xD

ev ovaj steam sa kojeg je pisao je bio steam od nekog pro killer.cro ili on nesto ofira
Pa dajte molim vas. Ne mogu da vjerujem. Koliko glup moras biti da te na ovaj nacin prevare?!
Glup ispadnes i kad ti uvale keylogger a sta za ovo da kazem. Ako su vas na ovaj nacin prevarili, ne govorite nista, brukate se đaba.
Sta sad da ja kazem da radim u Raifaizen banci i da mi trebate dati brojeve kreditnih kartica i kodove i qrce, sta vec treba, vi bi dali?
Glup ispadnes i kad ti uvale keylogger a sta za ovo da kazem. Ako su vas na ovaj nacin prevarili, ne govorite nista, brukate se đaba.
Sta sad da ja kazem da radim u Raifaizen banci i da mi trebate dati brojeve kreditnih kartica i kodove i qrce, sta vec treba, vi bi dali?
pa tko bi na to nasjeo
Isfurano.
Svaka cast onome ko nasjedne na ovo !

Svaka cast onome ko nasjedne na ovo !
Samo maloumno dijete može to uraditi.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.