Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Super Talent

150 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.06.2009. u 22:11

Kao sto svi znate pocinje super talent na novoj , ljudi nema stta ne rade !

Mislio sam posto je ludo da se prijavimo da uvjezbamo neki hip hop dance da se skupimo da idemo 3-4 Djece od 13-14 god .

Moze i neko ko ne zna i ja samo nes malo znam da dodjemo da treniramo negdje naci cemo mjesto ima svugdje .

Znaci da napravimo neki hip hop dance grupu da se prijavimo na novu Tv mozda sta osvojimo reci cemo im da smo iz sarajeva mozda nam organizuju prijevoz i tako to . Raja svasta izmislja pa sto ne bi i mi.

Mislio sam samo da se zabavimo ne samo da sjedimo za kompom.Da budemo kul da se zezamo i to.

Ponavljam mozda nam organizuju neki prijevoz to ce biti uskoro . Prijave se mogu vec slati u grupi ili kao jedan kandidat/i.

Znaci samo podrucje sarajevo ako ko zeli HIP HOP DANCE od 13 - 14 god . Moze neko od nas da zna brejkat pa da bude sto vise zabavnije.

Znam da ce vas sada pola reci ma pusti to igraj cs-a , ma daj ne rise i te stvari ... Ali mislim da bi trebali malo otici od kompa i to . Bit cemo na televiziji zabavit cemo se ... Pa vi izvolite . Naci cemo negdje dje mozemo vjezbati i uvjezbati i pitat cemo dali ima prijevoz ...

Nadam se da necete pljuvati po temi ...

EDIT :

Nedux - o tome ti govorim cijelo vrijeme ...
Mnogo si mi bistar.

EDIT ZA OVOG BISTROG KO MILJACKA!

Prvo .. to ce da traje 3-4-5 mjeseci .. a mi imamo raspusta jos 2i nesta mjeseca.
Drugo,cisto sumnjam da ce ikoga starci pustit ..
Trece,nema sanse! ni da tebe pusti a ovdje lozas raju il sl.Zovi Fukare svi po 13-14 godina!
Ma pisi propalo ma koliko to izgledalo suludo, smijesno, ozbiljno .. iskreno, niko ti nece htjet ali eto.
- "Moze i neko ko ne zna i ja samo nes malo znam da dodjemo da treniramo negdje naci cemo mjesto ima svugdje ." sto mislis da se zove super talent ?
Ja da sam iz Sarajeva, išao bih. Pošto nisam nemogu :/ Ako uskoro dođem tamo doći ću da me naučite šta
tamam imam 13 god , jos kad bih znao plesat i ako mi roditelji dopuste
Hajde stvarno ste mogli organizirat takvo sto , da se imam kome smijat kad budete nastupali...
koliko vidim show se zove super talenat....malo razmisli o tom rijecima pa se onda zapitaj jer si jedan od tih...ako jesi prijavi ali ako nisi opet se prijavi da ti se ljudi smiju
united je napisao/la:
Ja da sam iz Sarajeva, išao bih. Pošto nisam nemogu :/ Ako uskoro dođem tamo doći ću da me naučite šta :D
nasmijat` ces mnoge

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.