Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HS net

98 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.06.2009. u 21:22

Oce li mi ko posudit acc na 10ak min samo da skinem program ne zauzima preko 20 mb ja sam preso limit pa ako neko hoce da mi posudi nek se javi,necu nista dirat s acc..

pls.... NO SPAM
Radi 20 mb ti bi tudji acc ? aj ne jedi govna :S + nisi na portalu dugo ! ? sto bi ti vjerovali ?
eee bacićeš se u velik trošak ako pređeš 20 mb iznad limita...........

:P
silver je napisao/la:
Radi 20 mb ti bi tudji acc ? aj ne jedi govna :S + nisi na portalu dugo ! ? sto bi ti vjerovali ?
Kakva ti je to kultura izrazavanja :S ja sam vec preso 700mb a ionako moram izdeverat jos 3 dana :S

Jel sad kontate......
TraXes je napisao/la:
Kakva ti je to kultura izrazavanja :S ja sam vec preso 700mb a ionako moram izdeverat jos 3 dana :S

Jel sad kontate......
Hoces ti kupit acc zastalno ?
apex je napisao/la:
Hoces ti kupit acc zastalno ?
:S da ti dam pare da promjenis pass :S il prijavis da je ukraden....hh

Ako neko hoce nek da a ako nece...ZACEPII
TraXes je napisao/la:
:S da ti dam pare da promjenis pass :S il prijavis da je ukraden....hh

Ako neko hoce nek da a ako nece...ZACEPII
Koji file upload cu ti ja na freezonu
imas ti kakvog jarana? ja sam skoro pa preso imam 10gb a potrosio 9985. i uzo fino od od frenda ode na na more .. a i da neide dao bi mi .. mozemo obojca bit na jednom acc!
skini 20 mb platit ces 1 KM normala da je skam vidi se aj da si reko 100 mb nego 20 :S lol ofiran si mogo si rec moze mi neko posudit samo da promjenit pw

daj ja cu skinut link i stavit cu ftp i dat cu ti skini
xBugx je napisao/la:
skini 20 mb platit ces 1 KM normala da je skam vidi se aj da si reko 100 mb nego 20 :S lol ofiran si mogo si rec moze mi neko posudit samo da promjenit pw

daj ja cu skinut link i stavit cu ftp i dat cu ti skini
kontas li ti sta sam napisao vec sam preso 700 mb a imam jos tri dana dok ne bude ponovo novi limit :S i mozes li mi dat link od free zone'?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.