Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neki novi klinci

68 pregleda · 5 odgovora · otvorena danas u 08:36

adookah adookah Neki novi klinci Ja se nadam da nema ne krši nikakva pravila foruma, a obzirom da ne vidim svježu temu o ovoj djeci koja "gonjaju" loptu i bore se za nacionalni dres, možda bi bilo lijepo da nam ostane jedna, za nas koje volimo loptu pa…
izmijenjeno prije 7 sati, adookah
Ja se nadam da nema ne krši nikakva pravila foruma, a obzirom da ne vidim svježu temu o ovoj djeci koja "gonjaju" loptu i bore se za nacionalni dres, možda bi bilo lijepo da nam ostane jedna, za nas koje volimo loptu pa da nekada možemo nešto i prodiskutovati o našim fudbalerima.

Sinoć - oštećeni za ofsajd, očigledno, hrabro do kraja i na kraju se isplatilo. Sjećate li se hrabrije i složnije naše reprezentacije? Prosjek godina je odličan, djeca "tek na svijet postala" kombinovana sa par iole starijih i iskusnih igrača.
Izgledamo preporodjeno.
Igra znatno fluidnija nego cak na svjetskom ja bi rekao. Momci su strasni skidam im kapu

adookah

Decki igraju odlicno, fino, nema puno lopti nazad, smisleni su. Nisam neki nogometni znalac, ali puno lepse ih je gledati nego predhodne generacije. Respekt gospodinu Sergeju i ekipici za ovo sto rade. Pored toga jako je lijepo vidjeti strance dok setaju Sarajevom, nose dres od nase reprezentacije. Subjektivno prelijep osjecaj 💪🏾

adookah

Dobri su. Najviše mi je drago što smo napokon skupili cojones i počeli ganjati rezultat umjesto da ga čuvamo.
Najviše mi se sviđa što nisu trebice, već djeca ginu na svaku loptu, ne boje se nijednog protivnika i idu na pobjedu. Zamisli dođe ti Švedska i Poljska na tvoj teren, i ti ih nadigraš.
liaar je napisao/la:
Najviše mi se sviđa što nisu trebice, već djeca ginu na svaku loptu, ne boje se nijednog protivnika i idu na pobjedu. Zamisli dođe ti Švedska i Poljska na tvoj teren, i ti ih nadigraš.
Razlika izmedju bosanca rodjenog ovdje i u dobrim uslovima :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.