Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Age of empires 2

77 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.06.2009. u 17:11

Imam pitanje zna li iko kako instalirati AOE 2 skinutu sa HS free zone Il ak ima neko orginal da prodaje??

TNX unaprijed............:):)
Imas file UPUTSTVO.TXT i skines ga... omg...
potrebno je samo extractovati image i mountovati ga pomocu daemon toolsa ili nekog drugog slicnog programa. Pošto je AoE2 starija igra moguci su problemi sa kompatibilnošcu na XP ili Visti. problem se može riješiti pomocu compatibility moda ili nekog oficijelnog/neoficijelnog patcha koji se mogu pronaci na internetu.
Nedac4zr4il je napisao/la:
potrebno je samo extractovati image i mountovati ga pomocu daemon toolsa ili nekog drugog slicnog programa. Pošto je AoE2 starija igra moguci su problemi sa kompatibilnošcu na XP ili Visti. problem se može riješiti pomocu compatibility moda ili nekog oficijelnog/neoficijelnog patcha koji se mogu pronaci na internetu.
Imam demon tool ali neznam sta je image to nemogu da nađem svaki dio sam osebno mount al nis nece .......... nezzz
KONAMI je napisao/la:
Imam demon tool ali neznam sta je image to nemogu da nađem svaki dio sam osebno mount al nis nece .......... nezzz
jednostavno nadjes na cd-u male slikice

sama ti rijec kaze image (slika)

i lagano ubacis i instaliras oko toga nebi trebao imati neke poteskoce...

javi mi se na pm ako hoces detaljno da te uputim kako da to odradis ako neuspijes sam
UnrealLima je napisao/la:
jednostavno nadjes na cd-u male slikice

sama ti rijec kaze image (slika)

i lagano ubacis i instaliras oko toga nebi trebao imati neke poteskoce...

javi mi se na pm ako hoces detaljno da te uputim kako da to odradis ako neuspijes sam
Ajd sad cu fino probat ak nemognem zovem pomoc hmm tebe :D
brate ja bi rado pomogo ali sam ja to igro prije 5 god. a cd bog zna gdje.:S:r
n0rris je napisao/la:
Ma yebo to ba,ko to jos igra,ha ya..
Ej izasla je prije nekih 13 i vise godina al je bolja od mnogih strategija koje su izasle prije mjesec :D:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.