Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[PIC]Par slika

177 pregleda · 20 odgovora · otvorena 27.06.2009. u 15:21

Jos sam malo ucio i ispadose ove dole slike ...imam gresaka, znam, ali uciim xD

Teh pikčers:

mickm.com

Sve su fine, iako ti je u prvoj krv nerealno napravljena. Onda, u onoj zadnjoj satr'o sam se dok sam procit'o da pise "Ernad"

Svaka cast, i samo nastavi tako radit'

PS: kako si u trecoj napravio ovaj border, ovaj "ram" k'o za sliku? I kako se zove font koji si koristio?
Meni su prva i treca super pravo Ostale mi se nesvidjaju mislim nisu po mom ukusu 8/10...
Fina slike, samo nastavi i nemoj odustat :)

Malo font popravi na zadnjoj slici kao što armani kaže ostale se meni dopadaju ;)

7/10 ;)
Prva dva reda su ti dobra ovo ostalo izgleda jako pocetnicki. Meni najbolji drugi rad...
Sve ljepo samo je zadnja najbolja:

De mi objasni ovo pliz

4rm4n1 je napisao/la:
mickm.com :D

Sve su fine, iako ti je u prvoj krv nerealno napravljena. Onda, u onoj zadnjoj satr'o sam se dok sam procit'o da pise "Ernad" :D

Svaka cast, i samo nastavi tako radit' ;)

PS: kako si u trecoj napravio ovaj border, ovaj "ram" k'o za sliku? :D I kako se zove font koji si koristio? :)
border sam napravio tako sto sam background kopir'o ...i onda u layer style napravio inner stroke sa bijelom bojom i bevel and emboss ...onda par brusheva i to je to ... ;)
SimPLeX je napisao/la:
border sam napravio tako sto sam background kopir'o ...i onda u layer style napravio inner stroke sa bijelom bojom i bevel and emboss ...onda par brusheva i to je to ...
Ah, to su brushevi.

Samo, koji je to font, kako se zove?
4rm4n1 je napisao/la:
Ah, to su brushevi. :)

Samo, koji je to font, kako se zove? :)
font se zove gantz ... ;)

Post dobio aplauz od uNderGOD

Druga mi je najelegantnija

Uči
Sve je ovo fino...

Al je zato radjeno po TUT.u
Pleasure je napisao/la:
Sve je ovo fino...

Al je zato radjeno po TUT.u
tacnije nekoliko tutova ujedinjeno u jednu sliku :P
Tebra...
Mozel molba ?
Ae ako ti nije mrsko upload mi PSD od owe slike :
http://img35.imageshack.us/i/ernad.png/
Slika mi se swidja.. samo zelim da promijenim text :$
Odlicno. Sve pohvale i samo tako nastavi. 10/10
U četvrtoj slici kako napraviš ovo svijetleću liniju ?
fine stvarke za pocetak. samo nemoj previshe forsirat tu krv i te brusheve unutar slova, postaje monotono ako je na svakoj slici na taj fazon. pored ovih txt pi********a se okushaj i u drugim kategorijama, tima, manipulacija, wp, sig ... pronadji se prvo pa se onda steli

keep it up :]
venge je napisao/la:
Tebra...
Mozel molba ?
Ae ako ti nije mrsko upload mi PSD od owe slike :
http://img35.imageshack.us/i/ernad.png/
Slika mi se swidja.. samo zelim da promijenim text :$
jbg nije moguce, jer je na slici svako slovo poseban layer da bi mogao dobiti onaj 3D efekat ...i nakon toga su svi layeri spojeni u jedan tako da je nemoguce promijeniti text, jbg ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.