Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

NFS Pro Street

136 pregleda · 16 odgovora · otvorena 26.06.2009. u 20:46

Zdravo gamersi uzeo sam igru NFS Pro Street,
zbacio cd, pokrenuo instalaciju, i uradio sve sto je potrebno kako bi zapocela instalacija, kada je zapocela intalacija odma na pocetku mi izbaci error:
"Source file not found: E \Group151.cab. Verify that the file exists and that you can access it." .
Mislio sam da je do cd-a, pa sam odnio kod druga da instaliram, kod njega je dobro prosla instalacija.
Pa bih vas zamolio da mi pomognete ako ima lijeka za ovo.
Hocu da probam volan za PC na ovoj igrici.

HVALA
mirnestaric je napisao/la:
Jel niko ne zna ili niko nece da pomogne
Prvo, nemoj bjezat' sa casova Bosanskog, pogotovo kad ucite rastavljeno i sastavljeno pisanje "ne" sa drugim rijecima. Ako si vec bjez'o, "ne" se pise rastavljeno sa glagolima, a sastavljeno sa pridjevima.

Drugo, oko instalacije ti ne mogu pomoc, jer stvarno ne razumijem, ali ako zelis da testiras volan - nemoj instalirati Pro Street.

Instaliraj, ako vec volis serijale Need for Speeda, Carbon, Most Wanted ili Underground 2, ali moje tople preporuke - igre GRID, Test Drive: Unlimited i Burnout 5, inace poznat kao Burnout Paradise.

Sve sam ove novije igre sa trkama auta isprobao, i predlazem ti ove.

Takodjer, tu su jos i DIRT, NFS Undercover itd itd, ali one mi, iskreno, nisu nesto.
4rm4n1 je napisao/la:
Prvo, nemoj bjezat' sa casova Bosanskog, pogotovo kad ucite rastavljeno i sastavljeno pisanje "ne" sa drugim rijecima. Ako si vec bjez'o, "ne" se pise rastavljeno sa glagolima, a sastavljeno sa pridjevima. ;)

Drugo, oko instalacije ti ne mogu pomoc, jer stvarno ne razumijem, ali ako zelis da testiras volan - nemoj instalirati Pro Street.

Instaliraj, ako vec volis serijale Need for Speeda, Carbon, Most Wanted ili Underground 2, ali moje tople preporuke - igre GRID, Test Drive: Unlimited i Burnout 5, inace poznat kao Burnout Paradise. ;)

Sve sam ove novije igre sa trkama auta isprobao, i predlazem ti ove. ;)

Takodjer, tu su jos i DIRT, NFS Undercover itd itd, ali one mi, iskreno, nisu nesto. :r
Znam ja da mogu na vecinu igrica igrati sa voanom ali meni se igra sa ovom.

Ostechen CD 100% ?
_bela_ je napisao/la:
Ostechen CD 100% ?
CD nema nijedne ogrebotine na sebi
CD nema nijedne ogrebotine na sebi
A gdje si kupio CD ?
Ti si dosadan i zato niko nece da ti pomogne!

Zapocetih tema 56

Napisanih postova 61
_St3altH_ je napisao/la:
Ti si dosadan i zato niko nece da ti pomogne!

Zapocetih tema 56

Napisanih postova 61
Jarane ja dam imam bodova ja bihh sve te bodove dao za ovo,
al posto zasada imam -10 bodova nemogu
Na pijaci "OTOKA"
Pa zato ti i ne radi jarane.S pijace .. :S .. nisu dobro sprzili CD .. nemoj nikad na pijaci uzimat ;) imas free zonu pa skini sa nje jarane ;)
E ovako :
-Instalacija za NFS pro street nije kao uobicajene instalacije , i na tom cd-u nema nikakav "eror".
-Prvo sto trebas uraditi je da ubacis CD i sacekas da se pokrene CD , i onda napravis new folder u program files na onom disku gdje ces smjestiti igricu.
-Drugo sto trebas uraditi je da otvoris MY COMPUTER i na NFS odes desni klik i OPEN , zatim kada otvoris , to sve kopiras (COPY) sa prvog CD-a jer je Pro street na 2 cd-a , i onda to sve PASTE u onaj napravljeni folder . Pa onda ubacis drugi CD i isto sve uradis C/P i onda preko prvog cd-a pokrenes instalaciju !

Nadam se da je ovo ovako jer sam ja ovo install kad je tek igrica izasla . Nisam siguran da je 100% ovako , ali ovako se slicno nesto radi . Ipak ti i ovo probaj , a ako ne mogne ovako onda kombinuj . HAHA xD

<3
Mozda ti dvd rom ostecen?
holle je napisao/la:
E ovako :
-Instalacija za NFS pro street nije kao uobicajene instalacije , i na tom cd-u nema nikakav "eror".
-Prvo sto trebas uraditi je da ubacis CD i sacekas da se pokrene CD , i onda napravis new folder u program files na onom disku gdje ces smjestiti igricu.
-Drugo sto trebas uraditi je da otvoris MY COMPUTER i na NFS odes desni klik i OPEN , zatim kada otvoris , to sve kopiras (COPY) sa prvog CD-a jer je Pro street na 2 cd-a , i onda to sve PASTE u onaj napravljeni folder . Pa onda ubacis drugi CD i isto sve uradis C/P i onda preko prvog cd-a pokrenes instalaciju !

Nadam se da je ovo ovako jer sam ja ovo install kad je tek igrica izasla . Nisam siguran da je 100% ovako , ali ovako se slicno nesto radi . Ipak ti i ovo probaj , a ako ne mogne ovako onda kombinuj . HAHA xD

<3
holle hvala tebi ali nije ovako
holle hvala tebi ali nije ovako
http://gamers.ba/profil/aLm1N/

Eo zamoli ovog momka da ti objasni , on to zna !
Meni je pro street dosao na 2 dvda, ne na jednom cdu.
Moras inace sve kopirat u jedan folder i install iz toga.
Al ocito ti fali "malo" podataka.
ma znam sta je moras u jedan folder prebaciti igru s oba dvd-a i onda izvadi cd zatim u tom folderu nadji setup pokreni instalaciju i to je to vjeruj mi do toga je 1000000% i meni isti problem bio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.