Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 150 bodova

instrukcije !!

434 pregleda · 12 odgovora · otvorena 26.06.2009. u 20:31

zamolio bih admine da ne brisu jer gori gori gori gori !!!

potrebna mi je osoba koja daje instrukcije iz matematike, tacnije diskretne matematike (relacije, preslikavanje, kongruencije itd..)
matematika je sa faxa, ne srednjoskolska !!
napisite broj telefona i ime osobe na PM !!

i naravno da je iz sarajeva

ljudine, pomagajte kolegi u nesreci i neznanju :-(
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=59830

Citiram: "ajem instrukcije iz matematike (za osnovnu i srednju skolu, kao i za sve fakultete u Sarajevu). Sve informacije se mogu dobiti putem e-mail adrese: [email uklonjen]

slobodno pitajte sta god vam nije jasno "
eo ona 100 posto zna zavrsila tu matematiku xd nazovi i pitaj pm

kod nje je 1 cas (45 min) 7.5 KM (15 km - 2 casa )
Eto na pm broj,lik je drama znaci meni objasni citavo polugodiste sto ne ucim za 4 casa i dobijem pozitivnu ocjenu...

Radi i sa fakultetlijama ja mislim :)

2 casa 20 KM jedan cas 10 KM,mislim na skolski cas 45 minuta :)
HAHAAHAH, sto si bjezao sa vjezbi i predavanja.. Nego, koji je to fax? Ima jedna moja jaranica, daje instrukcije iz matematike, statistike, pa ne znam mozel i tebi pomoci?
KillaOR je napisao/la:
HAHAAHAH, sto si bjezao sa vjezbi i predavanja.. Nego, koji je to fax? Ima jedna moja jaranica, daje instrukcije iz matematike, statistike, pa ne znam mozel i tebi pomoci?
ma fit sam ali DL pa ne idem na predavanja i vjezbe (dao bih guzu za vjezbze i predavanja iz matematike!)

svima hvala puno ! izgleda da cu se morat nadijeltiti boba ovih dana : (
Koliko znam ima lik na Alipašinom,zove se Toše, daje instrukcije iz računovodstva,statistike i toga,moguće je da daje i iz matematike,znam da mi je sestra išla na instrukcije kod njega.
Mislim da imam i njegov broj negdje.
dobio sam 6-7 brojeva i jedan mail (poslao sam odmah mail :P)
sutra zovem sve pa cemo vidjeti

svima puno hvala, bicete nagradjeni ;)
Imam ja instruktora stariji covijek, mislim cak da je bio profesor, meni i dosta raje sa fax.a bar iz moje grupe je pomogao 90% smo prosli br na pm
lazlo je napisao/la:
Imam ja instruktora stariji covijek, mislim cak da je bio profesor, meni i dosta raje sa fax.a bar iz moje grupe je pomogao 90% smo prosli br na pm
Na ekonomiji vi ne radite diskretnu matematiku vec opstu, koliko ja znam, radite Linearnu Algebru i Geometriju i nesto malo ove opste matematike sto se tice integrala, izvoda jer vama ovo ostalo ne treba
@Ontopic
Vedrane ako hoces raspitati cu ti se ja na faxu ko daje instrukcije iz diskretne ali evo ovdje imas predavanja i vjezbe sa naseg faxa:
http://c2.etf.unsa.ba/course/view.php?id=52
cannabis4posho je napisao/la:
Na ekonomiji vi ne radite diskretnu matematiku vec opstu, koliko ja znam, radite Linearnu Algebru i Geometriju i nesto malo ove opste matematike sto se tice integrala, izvoda jer vama ovo ostalo ne treba :)
@Ontopic
Vedrane ako hoces raspitati cu ti se ja na faxu ko daje instrukcije iz diskretne ali evo ovdje imas predavanja i vjezbe sa naseg faxa:
http://c2.etf.unsa.ba/course/view.php?id=52
pregledao sam predavanja i odlicno objasnjeno ali brate preopsirno, ipak fit nije etf
mnogo stvari koje se ne rade na fitu, a matematiku imam samo ovu godinu, tako da bih izgubio puno vremena spremajuci

a ti se raspitaj za svaki slucaj :)
ash je napisao/la:
pregledao sam predavanja i odlicno objasnjeno ali brate preopsirno, ipak fit nije etf
mnogo stvari koje se ne rade na fitu, a matematiku imam samo ovu godinu, tako da bih izgubio puno vremena spremajuci

a ti se raspitaj za svaki slucaj
Je**a etf zajeban
Pitacu ti ja ove ninje po faxu u ponedjeljak jer tada ima ispit pa ti javm

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.