Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi server TPlanets

131 pregled · 12 odgovora · otvorena 25.06.2009. u 23:35

Princip ogame-a, igra je ubrzana iako se uz saglasnost clanova brzina moze promijeniti i podesiti na njima odgovarajucu, sve je besplatno a glavna svrha igre je natjecanje i uzitak preovladavanja...

Sucelje igre je izmijenjeno i usavrseno tako da stvara osjecaj ugodnosti i sigurnosti kod korisnika pri igranju...

http://www.tplanets.tk

svi komentari i savjeti su dobrodosli...
Nisam gledao podforum

HAHAHAHAHHAHAHAHAH :*
T-Planets je strateska svemirska simulacija igre s hiljadama igraca sirom svijeta. Sve sto je potrebno za igru je standardni web browser. Registruj se i ti! T-Planets.
REGISTRUJ SE!
ONLINE:: 0 - posljednji registrovan: QWERT - registrovanih: 6

Dobrodosli na T-Planets

"igra hiljade igraca, registrovanih 6 XD"

Sretno sa tom igrom
browNe je napisao/la:
Nisam gledao podforum

AHAHHAAHHAHAHAHAHAH
browNe je napisao/la:
Nisam gledao podforum

hahahahhahahahahahahha lika majko moja
browNe je napisao/la:
Nisam gledao podforum

HAHAAHAHHAHAHAHAHAH

BUDALO
browNe je napisao/la:
Nisam gledao podforum

BOG OVE IGRICE SESTREMI HAHHAHAHAHHAHAHA
browNe je napisao/la:
Nisam gledao podforum

hahhahaah...naajsijaci ocam...iuhuhuuuu al se nasmija nisam vako dugooo:):):):D:D:D

hiljade igraca aaa....8 registriranih... o boze moj dragi
mozda se browne zaebavo,sta ste glupi

registrovat cu se,ali nebi bilo lose da uzmete nekakvu domenu,ljudi bi vas shvacali ozbiljnije =)
platite i reklamirajte site nedje
gl=)
uNbeatablee je napisao/la:
T-Planets je strateska svemirska simulacija igre s hiljadama igraca sirom svijeta. Sve sto je potrebno za igru je standardni web browser. Registruj se i ti! T-Planets.
REGISTRUJ SE!
ONLINE:: 0 - posljednji registrovan: QWERT - registrovanih: 6

Dobrodosli na T-Planets

"igra hiljade igraca, registrovanih 6 XD"

Sretno sa tom igrom ;)
znao sam da ce glupi ljudi obratiti paznju na ovo "hiljade igraca" ali moj server nije jedini na ovom svijetu s ovom igrom zato je i stavljeno hiljade igraca

postoji jos servera kao sto je http://www-war-planets.com
ili francuski xnova server... ili xnova redesigned server svi ti igraci se racunaju....

uostalom vidim da na ovu temu dolaze samo spammeri koji nemaju sta drugo raditi nego omalovazavati druge koji se trude da naprave nesto...
gamer_007 je napisao/la:
znao sam da ce glupi ljudi obratiti paznju na ovo "hiljade igraca" ali moj server nije jedini na ovom svijetu s ovom igrom zato je i stavljeno hiljade igraca

postoji jos servera kao sto je http://www-war-planets.com
ili francuski xnova server... ili xnova redesigned server svi ti igraci se racunaju....

uostalom vidim da na ovu temu dolaze samo spammeri koji nemaju sta drugo raditi nego omalovazavati druge koji se trude da naprave nesto...
ok, glup sam
tekst je izmijenjen za duse neandertalaca... :)
sada pise...
T-Planets je strateska svemirska simulacija igre. Sve sto je potrebno za igru je standardni web browser. Registruj se i ti!

jos primjedbi (sve su dobro dosle) ?

spammeri su nepozeljni...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.