Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem...

135 pregleda · 5 odgovora · otvorena 25.06.2009. u 19:21

ZZZ svima..ovako treba mi driver za Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphich Controller ... Trazio sam po google-u ali svaki download usmjerava na inetlovu stranicu na kojoj govori da je download obrisan skinuo sam driver detective ali kada pronadje driver i kliknem na download trazi registration key.HVALA
Idi u Computer Management i automatski updateuj drivere, samo ce ih skinuti i install. Desni klik na My Computer pa Manage, nadji grafulju desni klik update ...

Ili ako nemogne, uninstall pa onda update radi.
iwdnplay je napisao/la:
Idi u Computer Management i automatski updateuj drivere, samo ce ih skinuti i install. Desni klik na My Computer pa Manage, nadji grafulju desni klik update ...

Ili ako nemogne, uninstall pa onda update radi.
Pokushavao ne radi! A to za uninstal te ne kontam..:P
I ja sam imao isti problem,pokusao s Driver Dtectiv al ne moze..prikaze sve drajvere koje fale al trial nema mogucnost download-a tih drajvera..a full se palca.. otidji na microsoft-ovu stranicu pa tam idi na update .. ;)
WXFareD je napisao/la:
Pokushavao ne radi! A to za uninstal te ne kontam..:P
e jbga
Isto se meni desilo u školi za mrežnu karticu nije bilo drajvera na internetu a CD od matične, pogađate NESTO.
Jedno od rješenja je da pokušaš nać CD a drugo je da zamoliš Admine da stave temu u zanimljive jer vjerovatno neko ima sličnu matičnu i ovaj uređaj.Traži po profilima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.