Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zamolba za upis

117 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.06.2009. u 09:38

pozdrav dragi gameri.

danas do 12:00 moram se upisat u srednju skolu vec sam odlucio koju samo nisam napisao zamolbu (jer je neznam napisat :r) nesto sam nasao na googlu al nije to to pa vam lijepo molim da mi netko napise kako bi to trebalo ici. btw. upisat cu se u opcu gimnaziju pa ako to nedje treba pisat u zamolbi. hvala vam puno. al samo pozurite pls. hvala jos jednom :)

EDIT: KAD SAM UCIO U SKOLI PISANJE ZAMOLBE JA SAM DOBIO 1 PA NISAM JE KASNIJE NI UCIO...
Kakva crna molba bolan xD
Odes kod sekretarice u tu skolu,popunis zahtjev i kaze ti zena kad je prijemni i cao
freestayLA je napisao/la:
Kakva crna molba bolan xD
Odes kod sekretarice u tu skolu,popunis zahtjev i kaze ti zena kad je prijemni i cao :)
fino ti kazem treba mi molba neznam ja kod tebe kakva je to skola :)
_SuperMan_ je napisao/la:
fino ti kazem treba mi molba neznam ja kod tebe kakva je to skola
Dje ti zivis ?

Edit::
Molba - prvi dojam

Molba ima formu standardnog poslovnog pisma.

1. U gornjem desnom kutu nalaze vaši podaci, a u lijevom, prije uvodnog djela, podaci tvrtke kojoj se javljate. U natječaju na koji se javljate pronaći ćete kontakt kojemu se izravno obraćate pišući molbu.

Ukoliko je riječ o osobi započnite s "Poštovani" g./gđo i točnim imenom i prezimenom, a ako je riječ o službi ili odjelu u nekoj kompaniji samo s "Poštovani".

2. U uvodnom dijelu navedite zašto se javljate određenoj tvrtci. Bit će vam lakše prikupite li o njoj određene informacije. Molbom pokazujete i što tvrtka može očekivati od vas.

Stoga posebnu pozornost posvetite opisu znanja i vještina kojima raspolažete. Izrazite svoje sposobnosti, prednosti i mogući doprinos tvrtki.

3. Molbu završavate s kontaktima i pozdravom "Poštovanje" ili "Srdačan pozdrav".

Molba je profesionalni oblik komunikacije koja ne treba biti duža od jedne stranice. Koriste se potpune rečenice i osoban stil pisanja, a sadrži podatke kojih nema u životopisu
fino ti kazem treba mi molba neznam ja kod tebe kakva je to skola :)
Znam ja šta je to, išao sam i ja u srednju xD, to trebaš donjeti svjedočanstvo da si završio 8 razreda i onda to odneseš sekretaru, on ti to prizna, kopira i stavi pečet i ideš na prijemni onda. Ja mislimda si malo zakasnio sa upisivanjem u školu.
fino ti kazem treba mi molba neznam ja kod tebe kakva je to skola
ako je srednja skola , odes u knjizaru i kazes : "Molim vas mogu li dobiti zahtjev za upis u srednju skolu". Uzmes fino 2 primjerka za svaki slucaj i to popunis kuci (roditelji po novinama) i odneses u skolu....
Kako ces bolan upisati gimnaziju ako ne znas sam samcat ispuniti formular za upis ?

I ne verujem da ce ti iko pomoci na ovom forumu jer to ne zasluzujes, potrudi se malo i sam.
IGMIT je napisao/la:
Znam ja šta je to, išao sam i ja u srednju xD, to trebaš donjeti svjedočanstvo da si završio 8 razreda i onda to odneseš sekretaru, on ti to prizna, kopira i stavi pečet i ideš na prijemni onda. Ja mislimda si malo zakasnio sa upisivanjem u školu.
Nije zakasnio 30. i 1. je drugi rok za upis u sql...
Nije zakasnio 30. i 1. je drugi rok za upis u sql...
Ja sam se odma drugi dan otišao upisati i bio sam 1 na listi, a nisam bio učenik generacije, a taj generacije istu školu upisao nije prošao
vLexinho je napisao/la:
Kako ces bolan upisati gimnaziju ako ne znas sam samcat ispuniti formular za upis ?

I ne verujem da ce ti iko pomoci na ovom forumu jer to ne zasluzujes, potrudi se malo i sam.
Potpisujem..

Ali cuj, molba za srednju skolu.. Kod nas toga nema..

Btw, imas ovdje molbu.. Pa pogledaj kako treba napisat..

gl^^
IGMIT je napisao/la:
Ja sam se odma drugi dan otišao upisati i bio sam 1 na listi, a nisam bio učenik generacije, a taj generacije istu školu upisao nije prošao
Ucenik generacije samo preda papir da je ucenik generacije i svjedocanstva i odma je upisan u sql...tako da...
a da odes u tu skolu pa da pitas
Ucenik generacije samo preda papir da je ucenik generacije i svjedocanstva i odma je upisan u sql...tako da...:r
Nije tooo, išao je on na prijemni ali nije prošao, nije više bilo mijesta, P.S.

BILE SU MUĆKE UVEZI TOGA, ALI SAD SAM JA 3 GODNA NA FAXU U UŽIVAM STARI
IGMIT je napisao/la:
Nije tooo, išao je on na prijemni ali nije prošao, nije više bilo mijesta, P.S.

BILE SU MUĆKE UVEZI TOGA, ALI SAD SAM JA 3 GODNA NA FAXU U UŽIVAM STARI
Hahaha Ti na faksu ja trenutno bez sql oO.
Kako je zivot surov
Jarane moj upisuješ gimnaziju a ne znaš jednu obićnu molbu sastaviti? Šta onda tražiš u gimnaziji, idi se u frizere upiši.
bosanacz je napisao/la:
ako je srednja skola , odes u knjizaru i kazes : "Molim vas mogu li dobiti zahtjev za upis u srednju skolu". Uzmes fino 2 primjerka za svaki slucaj i to popunis kuci (roditelji po novinama) i odneses u skolu....
ma nije ti to formular da popunjas nebi ja dizo temu da mi netreba :(
ma kakva molba ona uopste ne treba. to je bilo i kod mene ja sam se isto ove godine upiso u srednju. to svi kazu treba molba a odes u srednju das svjedocanstvo rodni list i naravno novac i kaput.:@:|
ajde, pola vas je nebi znalo napisati, šta mu pametujete
meni je beze jedino to što pomoć traži na g.ba
to ti dečko vidi sa roditeljima ili nekim odraslim, neka ti pomognu oko te zamolbe sretno :*
EDIT: KAD SAM UCIO U SKOLI PISANJE ZAMOLBE JA SAM DOBIO 1 PA NISAM JE KASNIJE NI UCIO...

TO JE TVOJ PROBLEM STA SI DOSO NA GAMERSKI SAJT DA TRAZIS PISANJE MOLBE !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.