Diskusija
Zaključana
FB Glasanje
382 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.06.2009. u 00:21
eto 5
Za sta ba da glasa ?
edit:
Tema primjerena 4umu ? Smijesno ali eto necu ja sav posao raditi na portalu ako je ostali ne obrisu necu ni ja.
edit:
Tema primjerena 4umu ? Smijesno ali eto necu ja sav posao raditi na portalu ako je ostali ne obrisu necu ni ja.
Post dobio šamar od Wertu
evo petica (5)
glasao
Glasala sam jos ujutro.. 
Nadam se da ces osvojiti putovanje.. Obecala mi je ako osvoji da mene vodi sa sobom i da idemo u Sarajevo..

Ja ne vidim u cem je problem, cura vas je zamoilila da glasate.. A i u coffe shopu je tema..
<3 Lenči :**

Nadam se da ces osvojiti putovanje.. Obecala mi je ako osvoji da mene vodi sa sobom i da idemo u Sarajevo..

Ja ne vidim u cem je problem, cura vas je zamoilila da glasate.. A i u coffe shopu je tema..

Rya je napisao/la:
Glasala sam jos ujutro.. 

ne zelim da glasam ? ko to j**e iskreno lol ?
Uslikaj se gola , posalji mi sliku na PM i dobit ces 100 glasova od mene 
hahahaa

hahahaa
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.