Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

4rm4n1 ~ ban

276 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.06.2009. u 22:31

Sellam svima ilitiga zdra'o.

Nema sat otkako sam se vratio sa mora, tacnije od familije, i primjetio sam da se dosta toga promijenilo; otisao FataL, Seph imao Globala, a odbio ga, cannabis dobio Globala....Procitao sam par tema, kao i temu od mog druga, a_sad_adio, i ne mogu opisati koliko sam mu zahvalan.

Takodjer, procitao sam sve postove na temi - neki su me toplo iznenadili i zahvalan sam da imaju takvo visoko misljenje o meni (necu da nabrajam da slucajno ne zaboravim, naci ce se oni...), a neki su me iznenadili i necu zaboravit' sta su rekli o meni. Za razliku od ovih koji su me pohvalili, ove druge mogu izravno reci ko su - VioleN i cannabis. Ne znam sta im je bilo, al' eto...nema veze, nisam ja tu da raspravljam o ljudima. Da predjem na stvar....

Vecina korisnika ovdje znaju da sam banovan, ali 99% ne zna zasto, ukljucujuci mene. Razlog znaju samo admini.

3 godine sam na g.ba, mjesec gore-dole ne pravi veliku razliku. Za to vrijeme sam upoznao puno ljudi (spy, zoom, silver, skala) i mnogi drugi, samo sam nabrojao one koji su mi trenutno u glavi, koji su mi prvi pali na pamet. Kao sto sam upoznao mnogo ljudi, neke sam i uvrijedio - psovanjem ili samo vrijedjanjem. Svima se duboko izvinjavam na cemu god sam uradio, i ako vam ista treba slobodno mene zovite jer vjerovatno mogu pomoci.

Zasto se izvinjavam? Zbog dobro poznatog i napomenutog - bana. Za ove 3 godine sam pored (ne)prijateljstva primjetio i da odgovorni za ovaj sajt (admini) ne odgovaraju na poruke. Zasto? Kako? Ne znam. Valjda im je mrsko pomagati clanovima, ne znam..nije na meni da istrazujem, nisam Indiana Jones.

Mislio sam prvo da pitam admina zasto sam banovan i na koje vrijeme, ali nisam bio blizu racunara pa sam zamolio "a_sad_adio"-a da pita bak1ra za mene, jer on nekad i zna odgovorit'.... Javio mi je da je pitao i on je rekao da me bak1r nije banovao...

Ko god da je - nema veze. Ja bi' samo trazio razlog zasto sam banovan i vrijeme na koje sam banovan. Global moderatori bi mogli brisat' ovu temu - nemojte. Pustite da neki admin vidi i nek mi javi - bio bi' veoma zahvalan.

I jos jednom se izvinjavam svim' uvrijedjenim od moje strane, jer mozda ni necu vise imati prilike, jer cu 70% zauvijek otici sa ovog portala.

Cao. :)

btw, moram jos jednom napisat' ovog smajlija radi spya XD

4 u my love XD ----> :)

EDIT: citam temu u potrazi za gramatickim greskama i sjetih se da sam zaboravio nesto napisat' :D

Posto vas vecina nece procitat' temu, ili ce samo prvi pasos, molio bi' vas da barem na mojoj temi ne pravite postcount jer mi vi nikako ne mozete pomoci - samo administracija.

Hvala. :)
http://www.gamers.ba/profil/4rm4n1/baned

Covjek je banovan sta bezveze postavljas temu...
Nermin123 je napisao/la:
http://www.gamers.ba/profil/4rm4n1/baned

Covjek je banovan sta bezveze postavljas temu...
To je on.. OMG..

Spamer..

I zeli znati razlog bana jer mu ne pise..
Rya je napisao/la:
To je on.. OMG.. :o

Spamer.. :-X

I zeli znati razlog bana jer mu ne pise.. :-X
To Riana. :D

Znao sam da ce se neko od ovih javit', molim vas k'o Boga ne javljajte se jer mi ne mozete pomoc.

Hvala. :r
Iz dana u dan gamers.ba sve vise propada. Pogledajte koliko je uglednih clanova napustilo portal u zadnjih 2-3 mjeseca.
A ovi sto su protiv Fatal-a pa Fatal je za vas....
Trebate biti ponosni sto ste imali takvog lika na gamers.ba a ne vi ga tjerate odavde.
Polahko ce te se sami uvjeriti, kad gamers propadne skroz.
Pola likova ima ban, svaki dan sve gluplje teme, sve vise moderatora koji neznaju jos ni ****** oprati.
Daj malo da zivnemo, da unesemo zivota u ovaj gamers, prije sam bio po cijeli dan online, cekam kad ce neko otvoriti novu temu, a sad u 1 minuti 10 tema od kojih je 1 tako reci pametna.
Primjetio sam da te nema na forumu. Samim tim sto postavljas ovu temu moze se zakljuciti koliko ti je stalo do ovog drustva, ma kakvo ono god bilo. Mislim da su tri godine jedan ogroman period u kojem covjek moze dosta toga proci. Nebitno da li su to ljudi ili samo neke situacije, sve to utjece na nasu sudbinu. Uvijek cemo imati u sjecanju prozivljeno, neovisno da li je to negativno ili pozitivno. Sve to utjece na nas. Dovoljno je da sa covjekom pricas par puta i da ti se ''ureze'' u podsvijest i da postanes ovisan o njemu. Kada shvatis da ga gubis, kao ti prijatelje na g.ba u ovom slucaju, postajes nesretan. Govorim iz iskustva. To je bolno ali istinito. Zato bolje je da odstranis sve emocije i ljude iz zivota koji te cine nesretnim.

Prema tvojim rijecima moze se zakljuciti da ti je stalo do gamers-a i ljudi na njemu. Bilo bi veoma lijepo i humano da ti osoba koja te odstranila sa portala pojasni razlog zbog kojeg si banovan. Imas pravo da to znas. Prema mom misljenju moderatori i admini moraju imati jedan lijep odnos sa svim clanovima portala. Trebaju se potruditi da sto vise doprinesu stvaranju prijateljske atmosfere i relacije medju nama. To je izuzetno zahtjevan posao.

Sto se tice tebe 4rma4n1, zao mi je. Ti si samo jedan od 30000+ clanova na ovom portalu i sumnjam da ce neko obratiti paznju na tebe. To je jedan veliki propust na gamersu na kojem bi trebalo malo poraditi. Ipak na tebi je da odlucis da li ces se i dalje boriti za svoj polozaj na portalu. Izbor je tvoj, ali imaj u obziru da sve sto je nepotrebno kao npr. burne reakcije, drama, histerija, apsurdna tvrdoglavost i slicno moze ici samo na tvoju stetu.

Nadam se da ces nam se ubrzo vratiti.

Samo opusteno stari.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.