Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Wallpaper showoff na vasem pcu

89 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.06.2009. u 16:11

pozdrav,
znaci ovo nije tema treba mi ovo ono...radi se o sljedecem:
ovo ce biti tema o prikazivanju wallpapera i vasih desktopa i da bude malo nadmetanja ni za sta. Znaci slike postati u sto vecem formatu znaci da nemoramo klikati da vidimo vasu sliku. Za to preporucujem slike.hr . Eh sada ako modovi/admini budu dobri davace aplauze i nece delete temu...a ako budu "zlocasti" uradice suprotno. Za nagradu imate sarenu lazu ili ti ga nista a mozda dobijete aplauz. Ako ko napise sta ti otvaras temu ili nesto tako... otvaram da bude malo zabavno i eto da vidim kako drugi prave organizaciju svog radnog prostora na pc-u. Jos jedna stvar, ako vam je u cilju da budete najbolji nemojte ripovati sa neta nesto ili tako ness...kasnije mozemo glasati i za pobijednika.
I prije su se otvarali contesti samo sto sada nema nagrade....nego samo radi uzivanja...a glasate tako sto napisete ime tog u svom postu...i nemojte glasati za sebe

veliki pozdrav od mene i evo slika:

Oprosti ali meni se čini da je jedna takva tema prva po redu u kanti za smeće....ČINI MI SE ALI VI PROVJERITE ...:|

evo jedan moj xD

jednostavan i opuštajući
izvolton

ako ocete da vidite u vecoj rezoluciji desni klik na sliku - view image ..
ovaj gore ne vjerujem da je to tvoj desk .. :S

Kako sam primijetio po starijim temama korisnik smokii smokan tako nesto je pravio vec ovo za mjesec maj.

Izvinite ako grijesim!

Da ne bi neki pomislili kako je double acc, nije, nego volim da prebirem po starijim temama :D
Stavljajte slike u Thumb, zbog preglednosti.

WOMANIZER je napisao/la:
evo moj
WAllpaper by: Me :D

btwv jesi pitao admina ili moda za dozvolu da nebude kasnije shamar ovdje-shamar ondje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.