Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

CS Window Mode?

103 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.06.2009. u 09:43

Pozz dali neko zna kako da popravim ovo.. znam da se dodaju neke linije al ne znam napamet a nemam vremena sad traziti et ko pomogne dobice aplauz na nekoj temi u software i konekcije

Evo slika da vidite sta je problem

Hvala
OPšns - video i imas windovized mode tako nesta iskljuci...

edit: run in window

bosanacz je napisao/la:
OPšns - video i imas windovized mode tako nesta iskljuci...

edit: run in window

Ne moze tako... mora se nesto u properties kucati
vLexinho je napisao/la:
Ne moze tako... mora se nesto u properties kucati
pa probaj to kliknuti
pa ako ti ponovo prebaci na isto i onda probaj ponovo iskljuciti... na kojoj rezoluciji igraS??
bosanacz je napisao/la:
pa probaj to kliknuti
pa ako ti ponovo prebaci na isto i onda probaj ponovo iskljuciti... na kojoj rezoluciji igraS??
800x600, probao sam, widowed mode ima gore X _ i da smanjis/uvecas prozor, nije do toga

Taj kod je potreban
vLexinho je napisao/la:
800x600, probao sam, widowed mode ima gore X _ i da smanjis/uvecas prozor, nije do toga

Taj kod je potreban
1. Pronadji shortcut od CS-a.
2.Desni klik,Properties.
3. U target na kraju dodaj/ukloni: -window.
4. Klikni ok.

nema ti taj problem veze s window modom, jednostavno u vezi HZ je, imo sam ga i ja par puta, kakav ti je monitor onaj stari il LCD?

problem ti je zelis na previse HZ cs igrati a monitor ti je lockan na manje , tako da ti nastane taj problem , vidis da nemas uopste okvira oko csa za window.
aj kakav monitor imas pa cu ti reci kako sredit to 1 min posla max, peace
tiHASMRt je napisao/la:
nema ti taj problem veze s window modom, jednostavno u vezi HZ je, imo sam ga i ja par puta, kakav ti je monitor onaj stari il LCD?

problem ti je zelis na previse HZ cs igrati a monitor ti je lockan na manje , tako da ti nastane taj problem , vidis da nemas uopste okvira oko csa za window.
aj kakav monitor imas pa cu ti reci kako sredit to 1 min posla max, peace
Samsung SyncMaster 793df
vLexinho je napisao/la:
Samsung SyncMaster 793df
aha crt , vidim da ti je to XP sa vista skinom

ovako, desni klick na desktop, izaberes tab SETTINGS, onda dole u desno cosku ADVANCED , dalje dobijes novi window ides na tab MONITOR, vidis dole checkbox gdje pise HIDE MODES THAT THIS MONITOR CANNOT DISPLAY , ta checkbox nesmije biti chekirana i to je to,, na previse HZ igras pazi da ti monitor ne rokne ali ti stari mogu ici i do 200 ja mislim, ali najbolje 120HZ max i to je to ,

et nek mi neki mod iz cs dadne aplauz , rijetko ja se javljam na softwer i konekcija :)

Post dobio aplauz od Wertu

tiHASMRt je napisao/la:
aha crt , vidim da ti je to XP sa vista skinom

ovako, desni klick na desktop, izaberes tab SETTINGS, onda dole u desno cosku ADVANCED , dalje dobijes novi window ides na tab MONITOR, vidis dole checkbox gdje pise HIDE MODES THAT THIS MONITOR CANNOT DISPLAY , ta checkbox nesmije biti chekirana i to je to,, na previse HZ igras pazi da ti monitor ne rokne ali ti stari mogu ici i do 200 ja mislim, ali najbolje 120HZ max i to je to ,

et nek mi neki mod iz cs dadne aplauz , rijetko ja se javljam na softwer i konekcija
Radi, hvala <3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.