imam ovu navedenu nokiu(3100).ave je super telefon xtra,nea kamere ni mp3 ali fin je.jedini problem je sto se nakon svakih 5-6 min gasi,baterija je puna.zna li neko do cega je?neki kazu do softvera a neki do baterije!
Diskusija
GAMERS.ba - BH Gaming Community
148 pregleda · 3 odgovora · otvorena 12.01.2006. u 08:39
Je li se pri udarcu gasi ili ovako sam od sebe?
Ako je pri udarcu onda slabi kontakti na bateriji ili u samom mobitelu,a ako je sam od sebe onda je do software-a...Odes negdje ko prodaje mobitele i da ti stavi novi software,a moguce je da i ima greska na mobitelu,da su neki kontakti slabo spojeni...Prije mislim da je tvornicka greska nego da je do software-a.
Ako je pri udarcu onda slabi kontakti na bateriji ili u samom mobitelu,a ako je sam od sebe onda je do software-a...Odes negdje ko prodaje mobitele i da ti stavi novi software,a moguce je da i ima greska na mobitelu,da su neki kontakti slabo spojeni...Prije mislim da je tvornicka greska nego da je do software-a.
Zadnji edit: 12.01.06 u 03:59:09
ma evo sad sam se pozalio onom od koga sam ga kupio i dao mi je drugi.ipak hvala bega i da znam u buduce!
i u mene je tekva nokia, takav ej problem se desio u mene davno "navodno onaj lim pozadi se udubi i povremeno se pomjera i iskljucuje se odnesi ga u shop ili ga ti vrati "
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.