Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problemii :S

51 pregled · 2 odgovora · otvorena 22.06.2009. u 20:05

Joj imam nekoliko problema koje hitno moram rijesiiti !! :D

Ovako:
1.Kada ocu da upalim comp nece da mi se pojavljuju ikone,start,nista ! :S...Stvarno ne znam do cega je..probavao sam svasta,da izbrisem neke programe,igre i sl. ali nista.Neki dan se desio isti problem ali sam izbrisao crystal xp pack i sve je bilo u redu,ali sada nemam ni crystal xp ni nista sl. da izbrisem !

2.Na Windows Live Messenger-u 9.0 nemam opciju za skripte msg plus-a..a imam instaliran msg plus,samo ne znam do cega je. ):

3.Kada ukljucim comp tema nece nikako da se promijeni : S. Stoji mi ona stara tema win98.Pokusavao sam instalirat Vista transformation pack,vista mizer,i sl. ali opet sve isto. Kada hocu da promijenim temu pojavi mi se error i kaze da je greska u rundll32.exe..tako nesh..

Eto ako neko ima rjesenje za bilo koja od ova 3 problema neka objasni i pls bez glupih postova tipa "Obori sistem" itd.

Pozz.
cuj bez glupih tema obori sistem!

pa nema drugog rijesenja!

rundll32.exe sistemski file!!!!

kako ga mislis repair ako ne obaranje sistema i ponovnim dizanje

ovom prilikom kazem ti nemoj pametovati oko necega,oko cega

se nerazumijes!

Post dobio šamar od xE0N

nemoj ti meni pametovat Bgt ! Hahaha i jos mi govori da je rundll32.exe sistemski fajl..ja mislio to se jede..xD..Vec sam oborio sistem ali hocu da znam rjesenja ! Ako postoje :)

Post dobio šamar od xE0N

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.