Joj imam nekoliko problema koje hitno moram rijesiiti !! 
Ovako:
1.Kada ocu da upalim comp nece da mi se pojavljuju ikone,start,nista !
...Stvarno ne znam do cega je..probavao sam svasta,da izbrisem neke programe,igre i sl. ali nista.Neki dan se desio isti problem ali sam izbrisao crystal xp pack i sve je bilo u redu,ali sada nemam ni crystal xp ni nista sl. da izbrisem !
2.Na Windows Live Messenger-u 9.0 nemam opciju za skripte msg plus-a..a imam instaliran msg plus,samo ne znam do cega je. ):
3.Kada ukljucim comp tema nece nikako da se promijeni : S. Stoji mi ona stara tema win98.Pokusavao sam instalirat Vista transformation pack,vista mizer,i sl. ali opet sve isto. Kada hocu da promijenim temu pojavi mi se error i kaze da je greska u rundll32.exe..tako nesh..
Eto ako neko ima rjesenje za bilo koja od ova 3 problema neka objasni i pls bez glupih postova tipa "Obori sistem" itd.
Pozz.

Ovako:
1.Kada ocu da upalim comp nece da mi se pojavljuju ikone,start,nista !
...Stvarno ne znam do cega je..probavao sam svasta,da izbrisem neke programe,igre i sl. ali nista.Neki dan se desio isti problem ali sam izbrisao crystal xp pack i sve je bilo u redu,ali sada nemam ni crystal xp ni nista sl. da izbrisem !2.Na Windows Live Messenger-u 9.0 nemam opciju za skripte msg plus-a..a imam instaliran msg plus,samo ne znam do cega je. ):
3.Kada ukljucim comp tema nece nikako da se promijeni : S. Stoji mi ona stara tema win98.Pokusavao sam instalirat Vista transformation pack,vista mizer,i sl. ali opet sve isto. Kada hocu da promijenim temu pojavi mi se error i kaze da je greska u rundll32.exe..tako nesh..
Eto ako neko ima rjesenje za bilo koja od ova 3 problema neka objasni i pls bez glupih postova tipa "Obori sistem" itd.
Pozz.