kako postaviti svoju web stranicu na Google?
Diskusija
U kanti
kako
109 pregleda · 16 odgovora · otvorena 21.06.2009. u 15:22
Uzmes casu hladne vode i prospes preko centralne, a prije toga se petam u usta. 
~ Logicno

~ Logicno
Pa ako imash domenu, cim neko kuca npr www.gazzel.com na google izbacit che mu tvoj sajt
bmx je napisao/la:
Uzmes casu hladne vode i prospes preko centralne, a prije toga se petam u usta. 
~ Logicno

~ Logicno
Neadekvatan naziv teme.Citaj pravila !
http://www.google.com/addurl/
gaZZel je napisao/la:
Pa ako imash domenu, cim neko kuca npr www.gazzel.com na google izbacit che mu tvoj sajt
korel je napisao/la:
sto bolan lupetas ? ccc.. to ti je autosearch od googla koji ti samo detektuje site. A imas registraciju sitea na googe, sto doticni i trazi, da bi google ucitao sadrzaj sita i pronalazio fraze trazene na googleu..
gaZZel je napisao/la:
Aj vako, napravi sajt, naprimjer www.korel.ba i stavi neku glupost na njega, kucaj na google.ba "korel.ba" i vidi hoce li izbaciti
Ne znam, znam da vishe nemash steam ;D
korel je napisao/la:
prati, izbacit ce site.. to je uredu. A ajde ukucaj frazu ( sadrzaj sa sajta ) npr iz navigacije nesto ? ocel izbaciti ? 8-)
gaZZel je napisao/la:
Ne znam, znam da vishe nemash steam ;D
uvjek ima beta verzija .. a za onu alfu ce neko da polize patos
korel je napisao/la:
to ti mislis da ja vise nemam steam

Nadji ko je hakovao, da ga zajedno nogom usta
Sad josh i prijetish 8)
Nadji ko je hakovao, da ga zajedno nogom usta ;D
gaZZel je napisao/la:
Sad josh i prijetish 8)
skontat ce se to ko je.. Svaka mu cast ko god je, izgubit obraz radi 15km kako jadno..
korel je napisao/la:
Nista se ti ne brini
skontat ce se to ko je.. Svaka mu cast ko god je, izgubit obraz radi 15km kako jadno..
gaZZel je napisao/la:
Znam da liryso nije, jer i nama su hakovali mshinu trazio mi neko pw od mashine na njegovom msn (ja mislio Adin) i dam mu i neko promjeni i sve izbrishe
a saznat ce se jednom. ha ya
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.