Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs 1.6 server problem

72 pregleda · 10 odgovora · otvorena 20.06.2009. u 21:41

vozdra !,

eh ovako jaran mi ima problem sa serverom.. znaci server je kao jednom pao i kad su ga ponovno digli onda niko vise nemoze da udje u njega.. izbavuje ono za lan.. nesto class c ..

eh sad zanima nas jeli to do hostova i dali oni to moraju vratiti na internet ili on to nekako moze da napravi? ko zna neka napise svoje misljenje ! hvala unaprijed
gaZZel je napisao/la:
To je lan server ?

Ako jeste :

sv_lan 0 ;D
nije lan brate... server je normalan.. nego kad je pao nest se za*ebalo i sad kada ulazis u server kicka i pise ono lan class c .. kao da je lan a nije :S

jeli moguce da su hostovi zeznuli?
GaNgStA_AlDiN je napisao/la:
nije lan brate... server je normalan.. nego kad je pao nest se za*ebalo i sad kada ulazis u server kicka i pise ono lan class c .. kao da je lan a nije :S

Moguche je, ali to je neki host ko drzi od kuche, ko hosta ? Dodaj me na msn : [email uklonjen] ili na pm da ti objasnim sve
gaZZel je napisao/la:
Moguche je, ali to je neki host ko drzi od kuche, ko hosta ? Dodaj me na msn : [email uklonjen] ili na pm da ti objasnim sve :D
ok , prihvati me na msn..

meni je to pisalo kad pokusavam uci na neke lan server
ali sam presto sa lans erverima i poceo steam pa sam nekoliko pura brisio i instaliro cs i sad moze
a sto se tice servera neznam
ok , prihvati me na msn..
Daj mi svoj msn ^^

Ne prihvatam svakog ^^ xD
gaZZel je napisao/la:
Daj mi svoj msn ^^

Ne prihvatam svakog ^^ xD ;D
[email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.