Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ADSL

78 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.06.2009. u 19:01

Eh ovako zelio bih nesto da razjasnimo tj da mi objasnite da li je to istina..
Naime sad ovih zadnjih godina ADSL vrsi pljacke,tj racun se duplo naplacuje..
Prije 4 godine tako nes dok su imali paketi od 3gb,4gb.15gd i max limit nije isao tako brzo kao danas...
Sjecam se mogao sam igrati csa,odnosno na netu raditi sta sam htjeo ofo ono po citav dan i nikako ne bih uspjeo da predjem limit..
Medjutim danas vidim od kako su prebacili ove pakete 3gb-5gb , 5gb-9gb , 9gb-15gb sve vise i vise skida nego sto je to bilo ranije..
Pa bih htjeo cuti vasa misljenja , da li oni stvarno pljackaju tako reci ili je u necemu drugom problem !...
Ma to tebi buraz nesto odvuce konekciju, da nisi zaboravio mozda iskljuciti torrente, ili imas spywarea, malwarea, netbotova, virusa ;

A i igranje CS-a ti puno uzima, jer kad igras na 101 101 25000 vuce maximalno, a i najbolje je za igrat ;

Ja mislim da na tim rateovima kida oko 7-8kb/s kad igras CS.

Vozdra.
brza konekcija .. i vise vuce konekcije downloada i meni je hs ide limit ko lud
Prijatelju,znas li ti sta je Bosna ?

Svi imaju flat,a mi ogranicenu konekciju ( tuga golema )..
I kako ti da budes sretan,u ovoj bjednoj drzavi ?
Naravno nikako =)

Budi sretan to sto imas :)
Ma Adsl shit , ko fol nabacili sa 3 g na 5 g , ja prije trosio 100 mb na dan sad 200 a sve isto radim ama bas sve isto....
Nemojte bezveze lagat da vam BiHnet krade, kad nije. Vi niste svjestni koliko trošite, većina nije svjesna da svako otvaranje stranice 'dere' limit. Svaku sliku što vidiš, naplati je. A za gledanje klipova po netu, da i ne spominjem. YT, YP, etc.

Koristim aDSL dvije godine, nisu mi nikad ni 1 MB 'ukrali' jer sam svjestan svoje potrošnje. Instalirajte neki program što prati download i upload. Ja koristim NetLimiter, tako da vas nemože slagat nikako.

I da, stranice prije su bile jednostavne, pogledaj sada. Milion inovacija.
KostamaN1 je napisao/la:
Nemojte bezveze lagat da vam BiHnet krade, kad nije. Vi niste svjestni koliko trošite, većina nije svjesna da svako otvaranje stranice 'dere' limit. Svaku sliku što vidiš, naplati je. A za gledanje klipova po netu, da i ne spominjem. YT, YP, etc.

Koristim aDSL dvije godine, nisu mi nikad ni 1 MB 'ukrali' jer sam svjestan svoje potrošnje. Instalirajte neki program što prati download i upload. Ja koristim NetLimiter, tako da vas nemože slagat nikako.

I da, stranice prije su bile jednostavne, pogledaj sada. Milion inovacija. ;)
Tako je!!
Ni meni nikad nisu ukrali a ma bas ni 1mb!
Malo gledajte na koje gluposti trosite limit!!:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.