Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

cs

81 pregled · 6 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 17:04

preko grabita se moze skidat u free zoni al nezz moze li cs :S
Skini GrabIt, nakon instalacije pokreni ovaj fajl. (on će ti automatski dodati servere, sve što trebaš jest uradit update grupa)

Serveri koji trenutno rade:

news.bih.net.ba
freezona.bih.net.ba = freezona1.bih.net.ba

Pošto vidim da ne znaš kako radi BiHnet-ova FreeZona, registruj se na forum od FreeZone i pročitaj selekciju Pravila i uputstva. Nemoj da stavljaš REQ za igre jer neće ti ih niko odmah uploadovati. Jer su igre bile na serveru u prošlih 6 mjeseci. Pomogneš zajednici sa uploadom i vjerovatno će ti neko zauzvrat uploadovat šta zatražiš.

Trenutno nema CS na serveru. Meni mrsko uploadovat. (:

Imam već 8 GB materijala za uploadovat, trenutno nemogu.

# Ima cs, ne valja verzija! Puna bugova, pročitaj na forumu.

skines grabit i dodas novi server freezona.bih.net.ba i ides desnim refresh gruplist i kad uradi to onda izaberes dole grupu pc.igre.aktuelno i ides full update i kad uradi update imas gore na search ukucaj counter strike i kad ti nađe onda samo desnim kliknes i grab i kad skine extraktujes instaliras i to je to

aide ima cs
spY je napisao/la:
Skini GrabIt, nakon instalacije pokreni ovaj fajl. (on će ti automatski dodati servere, sve što trebaš jest uradit update grupa)

Serveri koji trenutno rade:

news.bih.net.ba
freezona.bih.net.ba = freezona1.bih.net.ba

Pošto vidim da ne znaš kako radi BiHnet-ova FreeZona, registruj se na forum od FreeZone i pročitaj selekciju Pravila i uputstva. Nemoj da stavljaš REQ za igre jer neće ti ih niko odmah uploadovati. Jer su igre bile na serveru u prošlih 6 mjeseci. Pomogneš zajednici sa uploadom i vjerovatno će ti neko zauzvrat uploadovat šta zatražiš.

Trenutno nema CS na serveru. Meni mrsko uploadovat. (:

Imam već 8 GB materijala za uploadovat, trenutno nemogu.

# Ima cs, ne valja verzija! Puna bugova, pročitaj na forumu.

:-X
znam to kako radi neg nema cs hajde upload pls treba mi hitno na news.bih.net.ba
pa skini ga sa KDX by DeluX. ako ga nemas skini ga sa neta i install

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.