Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Baza backup db

125 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 15:05

Pozdrav svoj velkoj i maloj raji :P

Eh ovako premjestam svoj site .. s 1 hosta na drugi i sad je problem prebacio sam sajt fajlove ali datasable nisam -.- iso sam u php my admin i uradio export ali idem na drugi host import pise error molim vas pomozite mi HVALA!
underground_cs - busted

Post dobio šamar od Vilenjak

StoRm_ je napisao/la:
underground_cs - busted
sta to ti ??

@edit : sta dual account ??
xBugx je napisao/la:
sta to ti ??

@edit : sta dual account ??
dual accounting
nemoj ići export nego sve sa jednog hosta prebaci na svoj komp filezillom ili slično i onda tako sve uploadaš na dugi host mislim da neće bitii errora i da će sve raditi normalno jer sam ja radio isto tako nešto sa joomlinom stranicom ali nije bila porebana reinstalacija jer su sve postavke ostale a ako ideš export on napravi novo sve
Krajisnik je napisao/la:
nemoj ići export nego sve sa jednog hosta prebaci na svoj komp filezillom ili slično i onda tako sve uploadaš na dugi host mislim da neće bitii errora i da će sve raditi normalno jer sam ja radio isto tako nešto sa joomlinom stranicom ali nije bila porebana reinstalacija jer su sve postavke ostale a ako ideš export on napravi novo sve
covjek hoce da prebaci falove iz sql baze..

moze li malo detaljnije.. koji error ti izbaci?
Uploadujes shell, skines jednu tablu ili sve ( kako hoćeš ) i importuješ preko phpmyadmin na drugi host
united je napisao/la:
Uploadujes shell, skines jednu tablu ili sve ( kako hoćeš ) i importuješ preko phpmyadmin na drugi host ;)
jos kad bi on znao sta je shell
StoRm_ je napisao/la:
jos kad bi on znao sta je shell
Nek' nauči, kad je pitao na riznici da mu neko napravi deface index, valjda zna sta je shell

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.