Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potrebna Kartica

142 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 09:14

Dobro jutro gameri...

Imam jedan ne mozemo reci problem, imam jedan zastoj.
Pa da predjemo na stvar...

Ovako vec godinu dana igram WoW na orginal serveru, i imao sam karticu da uplacujem, a sada nemam pa molim da ako je neko zeljan pomoci...

Znaci potrebno mi je negdje oko 25-26 KM.

Nije nista djabe nego vraticu vam tih 25KM ( u kreditu ).
i jos +3-4 premiuma
HAHAHAHA
Zasto ti vjerovati? Daj nekom kao garanciju 5 premiuma ili 4 a onda on ti dadne karticu i posaljes mu 25 km kredita.

Moras malo logicki razmisljati!
nerade premiumi. i vise volim imat 25km kesa,nego 25km kredita ;)
Medixon je napisao/la:
nerade premiumi. i vise volim imat 25km kesa,nego 25km kredita ;)
jes vala.......ev imam 19 KF kredita i dosta....sado da mopgu prozvat
Potrazi pomoc u psihijatrijskim ustanovama

Prijateljski savjet

Ovako burazeru, da ti brat nesh' kaze onako prijateljski :)

Dosh'o si ovdje na gamers.ba, digao temu da ti neko sa kartice posudi 25 KM, i dajes nekakvu garanciju da neces izradit, ali da se prvo tebi da, pa ces ti onda premiume i kredit.

~ Kao prvo: nisi dovoljno dugo na ovom portalu, da bi ti se moglo vjerovati ;

~ Kao drugo, sto rece gore neko, drazi je svima kesh nego kredit ; ( sto ga vise imas, brze ces ga potrosit', ha ya )

~ Kao trece, pokusaj se fino dogovorit' s nekim da mu posaljes par premiuma, ( ako bi neka budala htjela ) kao predujam za placanje, to ti je jedina sansa, jer ti ovako niko sigurno nece htjet dat tek tako ;

~ Kao cetvrto - Bice edit dok se sjetim ime ustanove za mentolska oboljenja u tvojoj blizini :)

^^
Nemogu vjerovati da neko moze biti ovoliko ocajan pa na ovaj nacin traziti ovako nesto.Al' uvijek ima gore od goreg.
odi na sirano, pc plus, com trade i pitaj imaju li prepaid kartice za wow...negdje mora bit 1000000%

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.