Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Poštenje i nepoštenje

97 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.06.2009. u 22:52

Zar je danas toliko teško biti pošten čovjek? Zar je toliko teško živjeti pošteno, znajući da te niko ne proklinje što si ga zajeb˙o? Pitate se zašto sam započeo ovu temu? E, sada ćete dobiti odgovor. Da ne bih stavljao kamaru nekakvih linkova o temama u kojima se jedni žale kako ih je neko zeznuo za steam, a drugi kako ih je neko zeznuo za bodove, kredit i sl. , napravio sam jedan sažetak koji glasi: "Malo je poštenih ljudi na ovom, ali i na ostalim siteovima, a tako je i u rl životu."

Ja za sebe mogu reći da sam pošten. Nisam nikada nikoga zakačio ni zašto, i ne namjeravam to nikada ni učiniti. Tuđe mi ne treba, dovoljno mi je ono što mi je Bog dao. Možda zbog toga što sam ja pošten ne mogu shvatiti nepoštene ljude. Zar oni ne shvataju da se sve vraća, da će i njih nekad neko zajebati. Još gore, nekome će to zajebavanje i sjebavanje drugih ljudi glave doći. Ne možete se tako zajebavat sa ljudima, naći će vas neko, nos će vam razbiti. Posebno ovo važi za mlađe članove sitea, koji ne znaju ušta se upuštaju, pa misle da su face ako nekoga zajebu. Ali, neće svako ostati hladan na to.

A vi i dalje zajebajite ljude, pa ćemo vidjeti dokle će to potrajati.
Nisam nikog zajeb* na ovom sajtu ,al su me zeznuli jednom za steam ryoxd al to sam halalio i neki dan mi salje na pm da ga unblock na msn i ja ga unblock i tako mi vrati neki drugi steam
@ ti iznad mene to je isfuralo
Fina tema za razgovor na cemu i cestitam ovim putem i zahvaljujem se na objasnjenim bodovima danas!

Sto se tice tog postenja malo je takvih ljudi ali ti ljudi su stvarno posteni i fini prema tebi. Mozda su oni takvi dok te ne upoznaju bolje ali ipak to je too...Danas su ljudi sebicni i daju puno sebi za pravo. Ovoga je najvise u BiH (to je prvo sto sam primijetio! kada sam dosao!) i to kvari nasu zemlju od male djece, do politicara pa do penzionera. Ova djeca na site-u fuj
arnautovicemil je napisao/la:
Al brate stvarno smarash sa ovim temama :$

pogledaj ovu :$ spY
Ja ti sa takvim komentarima ne bih dao 19 godina... Ali sreća pa se po komentarima ne može procijeniti starost... Jer bih ti onda dao 12 godina.
Tema je odlicna samo ovi sta sad pisu pi******e oce da ispadnu pametni a vjerojatno su i lopovo koji su uradili sve ovo sta si nabrojao.

Dok pocnete zaradivat svoje novce a ne dok ovas ovakve balave jos roditelji prehranjuju onda cete tek vidjet kako se tesko zaradi svaki novcic koji vi nekom ukradete (steam,premium itd...)

kao sto rekoh o temi se ima pricati samo pola ovog sajta ima mozak velicine graska ili ga uopce nema
1titaN je napisao/la:
Sta ti znas o postenju lopove 1....:@
Zamolio bih te da svoju tvdnju potkrijepis cvrstim dokazima ili argumentima!
Malo si se nafuro na teme vakog tipa....

E sad ce biti da ja tebe nepostivam i da ti zelim zajebavati..

NE

SAmo zelim reci da si ti osoba koja jedno govori (pise) a drugo radi...

Kao prvo ne poznajm te a imam vec jedan primjer tvog zajebavanja...

Otvori svoju galeriju tacnije jedu sliku u tvojoj galerij

tj ovu

http://www.gamers.ba/galerija/25101/13510/

Kao prvo meni ova slika i smeta i nesmeta..

STO

Nesmeta mi zato sto meni nije stalo do CS nekad udem i igram...

A smeta mi zatoo kad ja udem na neki server sa svojim nickom " pleasure " prozivaju me da imam Chit vidjeli smo onu sliku na g.ba bla bla i psuju mi mater

Znaci nije ljepo stavljati necije slike u tude ime koje mogu prouzrokovat nesto nazao....

I to fino jos kad si upload ovvu sliku saljes meni u GB sa ponosom da si ti mene ufatio sa cheatom...

Ja govorim da to ja nisam i ti nebrises sliku....
Znam da ti nemozes 100% biti sigoran da ja to nisam ali prakticki ti tom sliko mene zajebavas...

Ja u slobodno vrijeme samo nekad se hocu opustit igrajuci kantera a nezelim da me prozivaju neke debili na serveru i psuju mi mater zato sto misle da sam citer....

poceli ste srat na finu temu !
Pa neces valjda bit posten zato sto ce te netko razbit? ? ?

I ja za sebe mogu reci da sam posten. Nemam nikakve potrebe nekome nesto uzeti, nekome ukrat, itd itd . . Kruha imam, nisam gladan, na podu ionako spavam, krevet mi ni netreba . .

Ako kome treba, a ja imam, rado cu dati . .

Mrsko mi pisat i ostalim stvarima, samo josh nesto da nadodam . .

Ljudi s kojim se druzim, i inace ljudi koje malo bolje poznajem, znaju da sam posten . . i to ima svoje prednosti . . ja lijepo kad mi nesto treba, zamolim i dobijem, i lijepo nakon toga vratim, . .

Nemam ni ps2, ni ps3, ni xbox, i te stvarcice, ali sa svojim dokazanim postenje, samo upitam i dobijem ps ili bilo sta drugo na koristenje . .

Nisam sav svoj trenutno, mozda sam nesto napisao sto mi ne prilici, ili samo bezveze blebetam, nadam se da ce te mi oprostiti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.