Zar je danas toliko teško biti pošten čovjek? Zar je toliko teško živjeti pošteno, znajući da te niko ne proklinje što si ga zajeb˙o? Pitate se zašto sam započeo ovu temu? E, sada ćete dobiti odgovor. Da ne bih stavljao kamaru nekakvih linkova o temama u kojima se jedni žale kako ih je neko zeznuo za steam, a drugi kako ih je neko zeznuo za bodove, kredit i sl. , napravio sam jedan sažetak koji glasi: "Malo je poštenih ljudi na ovom, ali i na ostalim siteovima, a tako je i u rl životu."
Ja za sebe mogu reći da sam pošten. Nisam nikada nikoga zakačio ni zašto, i ne namjeravam to nikada ni učiniti. Tuđe mi ne treba, dovoljno mi je ono što mi je Bog dao. Možda zbog toga što sam ja pošten ne mogu shvatiti nepoštene ljude. Zar oni ne shvataju da se sve vraća, da će i njih nekad neko zajebati. Još gore, nekome će to zajebavanje i sjebavanje drugih ljudi glave doći. Ne možete se tako zajebavat sa ljudima, naći će vas neko, nos će vam razbiti. Posebno ovo važi za mlađe članove sitea, koji ne znaju ušta se upuštaju, pa misle da su face ako nekoga zajebu. Ali, neće svako ostati hladan na to.
A vi i dalje zajebajite ljude, pa ćemo vidjeti dokle će to potrajati.
Ja za sebe mogu reći da sam pošten. Nisam nikada nikoga zakačio ni zašto, i ne namjeravam to nikada ni učiniti. Tuđe mi ne treba, dovoljno mi je ono što mi je Bog dao. Možda zbog toga što sam ja pošten ne mogu shvatiti nepoštene ljude. Zar oni ne shvataju da se sve vraća, da će i njih nekad neko zajebati. Još gore, nekome će to zajebavanje i sjebavanje drugih ljudi glave doći. Ne možete se tako zajebavat sa ljudima, naći će vas neko, nos će vam razbiti. Posebno ovo važi za mlađe članove sitea, koji ne znaju ušta se upuštaju, pa misle da su face ako nekoga zajebu. Ali, neće svako ostati hladan na to.
A vi i dalje zajebajite ljude, pa ćemo vidjeti dokle će to potrajati.