Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Honorarni posao

213 pregleda · 15 odgovora · otvorena 17.06.2009. u 15:32

p0z svima
.. nadam se da uzivate na raspustu (pojedini) :)
Sto se tice ovog honorarnog posla, odnosno posla preko ljeta volio bih da mi navedete neke poslove koji se mogu raditi preko ljeta, od A do Ž. xD
Kako? Šta? etc... od koliko h, koje mjesto, koliko km po satu ili po danu ...
Podrucje Sarajeva

Trazio sam na www.posao.ba al' tamo nema nista konkretno u vezi ove teme. A ni google nije nista interesantniji.

Unaprijed hvala. Don't spam.
HF
@ Medixon: Normalno da nije, kad sagledamo neke stvari treba zahvaljivati Bogu sto nije. Btw. nije o tome rijec.
...lud si jako... ako imas oko drugog razreda srednje imas da se prijavis da radis posao ako si odlucan/vrlodobar ucenik...
bosanacz je napisao/la:
...lud si jako... ako imas oko drugog razreda srednje imas da se prijavis da radis posao ako si odlucan/vrlodobar ucenik...
whatever
odlican ucenik
u septembru cu biti aBd 4 raz. s.š.
imas u pivari koliko znam oni primaju tako na 3 mjeseca...
al je pozeljno imati nekog da te ubaci
od 8h do 5h , ja mislim 500km il 600 nisam siguran
Sylar je napisao/la:
whatever
odlican ucenik
u septembru cu biti aBd 4 raz. s.š.
nice trebao si se u skoli prijaviti za telekom/bosnalijek ili tako nesto i reci hocu da radim 2 mjeseca oni ti kazu moze/nemoze i kazu ti dobijes 1000KM (lupam) za 2 mjeseca.... u telekomu su jedne godine davali 980 za 2mjeseca 5h radnog vremena .... moj jaran se samo javljao na telefon XD
Kad je kod nas u Swedskoj kriza za sommer job (ljetni posao) kud ces dalje .. i ja sam trazio bilo sta, da prenosim kutije, slazem neku robu, al nista nema .. kriza jarane ..

svaka cast ako nadjes nesto
- gradjevina i nosaj blokove .. 30 KM dan -.-
ma ja se prijavio na Sarajevo film festival
Tamo cu djelit neke letke neki qrac
to cu abd pocet u augustu,a sad perem auta u autopraonici bas sminka

Prijavi se u studentsku zajednicu. Kontaktiraćete čim ti nešto nađu.
Uzivaj u djetinjstvu. Pij colu, gledaj u nebo, igraj nesto, gledaj anime... Vjeruj mi zivot ce te natjerati da radis, povratices od rada. Iskoristi ovo vrijeme, moj savjet.

EDIT: Sto manje zena u mladosti, bice vremena kada ce ti zagorcavati zivot. XDDDDDDDDDD
TaRe_Mp3 je napisao/la:
ma ja se prijavio na Sarajevo film festival
Tamo cu djelit neke letke neki qrac
to cu abd pocet u augustu,a sad perem auta u autopraonici bas sminka :D

:-*
Sto se tice tog SFF-a, cuo sam da ide dosta omladine, neki dijele letke , dok mozes i raditi za nekim standom (potrebno poznavanje eng. jezika).

Hvala svima na prijedlozima ili korisnim savjetima.

EDIT: Ovo za rad na SFF-u .. to je volonterski rad, inace rad bez ikakve novcane naknade..
Sylar je napisao/la:
Sto se tice tog SFF-a, cuo sam da ide dosta omladine, neki dijele letke , dok mozes i raditi za nekim standom (potrebno poznavanje eng. jezika).

Hvala svima na prijedlozima ili korisnim savjetima.

EDIT: Ovo za rad na SFF-u .. to je volonterski rad, inace rad bez ikakve novcane naknade..
ne vjerujem, radi mi rodica svake godine, dobija oko 200 KM i i ona i sve njene drugarice i drugari koje poznajem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.