Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Steam problem !

90 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.06.2009. u 11:40

eh imam 2 steama i ovaj jedan koristim vec duze vrijeme i sve je uredu ali kod ovog druog imam jedan problem ovaj drugi je acc od mog buraza i dok mi je brat bio kod druga nocio nekoliko dana ja sam ovaj njegov acc posudio drugu ! i on mi ga je vratio i ja nisam mjenjao pw barem se ja tako sjecam jer nisam bio bash u trijeznom stanju i sad hocu da udjem na taj acc... kad nemoze netacan pw idem ono forgot password i odem na hotmail.com da vidim imal sta dolazil neki email kad dosle 2 poruke u jednoj pise da je uspijesno promjenjen pasword a u drugoj da je email promjenjen :S drug 100 % nije nista diro da nije mozda nekako hackan ili sta vec :S ovaj mi acc brat kupio od nekog lika :S imal neki nacin da ga vratim
molim debile koji neznaju o cemu se radi da se ne javljaju
ako moze da mi pomogne neko iskusniji :S
ak znas ono tajno pitanje... lagano ti je vratit
jednostavno na forget password
mahYr je napisao/la:
ak znas ono tajno pitanje... lagano ti je vratit
jednostavno na forget password
ali trazi mi i neki kod ? :S
aldiN_ je napisao/la:
ali trazi mi i neki kod ? :S
ja mislim da ti trazi CD game kod... tako nesto tj.. onaj kod koji si dobio kada si kupio steam (preko steampovereda ) ... oj samo se nemogu sjetit kako mozes saznat taj kod...

...

mahYr je napisao/la:
ja mislim da ti trazi CD game kod... tako nesto tj.. onaj kod koji si dobio kada si kupio steam (preko steampovereda ) ... oj samo se nemogu sjetit kako mozes saznat taj kod...

...

al najveci je problem sto mi je taj steam kupio brat polovan od nekog lika :S
mahYr je napisao/la:

:r...

vefification code trazi a to ti dodje na mail ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.