Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Titan Quest

54 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.06.2009. u 15:05

Pozdrav!

Naime kupio sam igru Titan Quest,ali na njoj nema instalacije niti bilo kakvog uputstva za instalaciju.
Ali tu je Alkohol i deamontools na cd i jos neke stvari!
Pa ako neko zna kako instalirati igru neka kaze!

Bodove bih dao da imam!:P
Preko daemontools-a
Instaliraš daemon tools,i bit ce ti dolje kod sata njegova ikonica .
Ides naMount CD i nadjes sa cd-a te fileove .
goginho je napisao/la:
Preko daemontools-a :D
Instaliraš daemon tools,i bit ce ti dolje kod sata njegova ikonica .
Ides naMount CD i nadjes sa cd-a te fileove .
Je**i te postovi
Davno sam to radio ali mislim da se sjecam postupka.

1. Instaliras D. Tools, i pokrenes ga kako bi stvorio virtualni disk
2. Pomocu D. Tools-a mount-ujes CD koji je potreban za instalaciju ( nakon instalacije, pokrenes D. Tools i kod sata u cosku ce ti se pojaviti crveni grom, desni klik i mount image )
3. Nakon instalacije vjerovatno treba crack uraditi, ista stvar, mountujes CD na kojem je crack i kopiras ga u folder gdje je inst igra
4. Na CD-u mora biti ikona sa '' lubanjom '' - taj program sluzi za sakrivanje virtualnog diska. On funkcionira tako sto ces ga prvo pokrenuti i pritisnuti '' HIDE '', nakon toga pokreni igru pomocu ikone i odmah nakon toga kilikni opciju ''RESTORE'' na lubanji. Igra ce se pokrenuti.

To je to.

Post dobio aplauz od Vilenjak

S3phirotH je napisao/la:
Davno sam to radio ali mislim da se sjecam postupka.

1. Instaliras D. Tools, i pokrenes ga kako bi stvorio virtualni disk
2. Pomocu D. Tools-a mount-ujes CD koji je potreban za instalaciju ( nakon instalacije, pokrenes D. Tools i kod sata u cosku ce ti se pojaviti crveni grom, desni klik i mount image )
3. Nakon instalacije vjerovatno treba crack uraditi, ista stvar, mountujes CD na kojem je crack i kopiras ga u folder gdje je inst igra
4. Na CD-u mora biti ikona sa '' lubanjom '' - taj program sluzi za sakrivanje virtualnog diska. On funkcionira tako sto ces ga prvo pokrenuti i pritisnuti '' HIDE '', nakon toga pokreni igru pomocu ikone i odmah nakon toga kilikni opciju ''RESTORE'' na lubanji. Igra ce se pokrenuti.

To je to. ;)
Thnx!!!

Dajte mu alpauz za trud!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.