Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa audio karticom .. ! Need HELPPP !

68 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.06.2009. u 13:36

E ovako imam veliki problem sa audio karticom prije nekoliko dana sam reinstal win i kad sam reinstalirao sve sam podesio i napravio kako treba ali jedino audio ne mogu jednostavno svaki driver koji skinem sa neta od te kartice i kad pokusam instal racunar se restartuje sam .. :(

Ako iko zna u cemu je problem zamolio bi ga da mi se javi na msn [email uklonjen] i da mi pokusa objasnit ili preko remota da mi to uradi ..

Bio bi veoma zahvalan .. !
meni je tako bilo za mreznu .. udi u safe mode i onda idi my coputer device manager i nadi audio idi desni klik update driver i onda idi next pa ono 2 pa ides bowns i nadi taj folder gdje si otpakovo driver ok i next i et ga ..
xBugx je napisao/la:
meni je tako bilo za mreznu .. udi u safe mode i onda idi my coputer device manager i nadi audio idi desni klik update driver i onda idi next pa ono 2 pa ides bowns i nadi taj folder gdje si otpakovo driver ok i next i et ga ..
ma sve je to lijepo krasno sto si t i meni rekao ali ja brate neam vise zivaca da to radim inace cu da slupam comp matere mi .. dokurcilo mi je vise to allaha mi ako mozes add me na msn pa mi uradi to preko remota ako ti nije mrsko .. bio bi ti zahvalan .. bga mi ja nisam bas ni strucan sa tim stvarima .. tako da nista necu da dr**m .. i ne samo ti ako bilo ko zna ima msn nek me add i ako mu nije mrsko da mi to uradi jer ne znam vise ni sta ni kako ! Hvala
adios4ever je napisao/la:
ma sve je to lijepo krasno sto si t i meni rekao ali ja brate neam vise zivaca da to radim inace cu da slupam comp matere mi .. dokurcilo mi je vise to allaha mi ako mozes add me na msn pa mi uradi to preko remota ako ti nije mrsko .. bio bi ti zahvalan .. bga mi ja nisam bas ni strucan sa tim stvarima .. tako da nista necu da dr**m .. i ne samo ti ako bilo ko zna ima msn nek me add i ako mu nije mrsko da mi to uradi jer ne znam vise ni sta ni kako ! Hvala
ok ne mogu sad poslje cu te add pa cu ti napravitti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.