Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

INTERNET ZARADA

180 pregleda · 12 odgovora · otvorena 15.06.2009. u 21:54

Zaradite novac veoma lako
O cemu se radi?

Vi treba da posecujete ptc(pay-to-clik) sajtove i da klikcete na reklame, za uzvrat vama sajt placa za to. Obicno je oko 5 centi za jedan klik. Kliknete na 10 reklama to je 50 centi, i nije nesto ?! Medjutim fora je u takozvanim referalima, koje vi placate preko sajta. Obicno kostaju od 5-10 dolara, ali sa njima cete mnogo lakse da dodjete do novca. Evo primera za jedan dan: vi klikcete 10 reklama X 0.05=0.5 dolara + sto klikcu vasi referali 10(referala)x10(reklama)x0.05=5 dolara. Znaci ukupna dnevna zarada je 0.5+5=5.5 dolara. Kad se to pomnozi sa za 1 mesec to je 5.5x30=165 a za godinu 165x12=1980 DOLARA I TO SAMO OD JEDNOG SAJTA.

Krenimo redom...

Prvo sto treba da imate jeste racun na AlertPay-u ili PayPalu. Ako vec imate racun jedino sto treba da uradite jeste da se regisutrjete na ptc sajtove i da klikcete na reklame. Kada se ulogujete na sajt kliknete na Surf Ads tu se nalaze reklame na koje treba da kliknete. Kada kliknete MORATE da sacekate oko 30 sekundi(ili dok se ne popuni linija) i kada istekne tih 30 sekundi vi dobijate novac. Najbolji, najsigurniji sajtovi su:

http://www.waoIndia.com/register.php?r=dojavabre
http://www.hitzmagic.com/register.php?r=dojavabre

REGISTRUJTE SE I NEKA VAM JE SA SRECOM
Ma sve je ovo suplje :S
Staro k'o Grcka
dok ti zaradis 5 $ na racunu ce doc 10 KM et' ti te pare
Jarane ja bi radje se ufatio krampe i lopate , nego ove govnare reklamiro i mucio se klikat svako 30 sec :$
mah nista od ovog,suplje (staro k'o grcka) ,ove ti stvari mogu vise naskodit nego ti donijeti nes'' dobro :\
Nekontam kako ovo ide mozeli neko bolje pojasnit sta odredeno neko placa a i oni tebi nista nekotam?? ;)
ovako , po kliku se daje samo jedan cent, a od 10000000 site-ova samo jedan provjereno isplacuje a to je neobux.com
1titaN je napisao/la:
Nekontam kako ovo ide mozeli neko bolje pojasnit sta odredeno neko placa a i oni tebi nista nekotam?? ;)
eo primer cist :
neki sajt zeli da se reklamira i on plati oglasivacu 25 dolara npr za 1000 klikova na njegov sajt. Oglasivac placa ljude koji klikcu npr po 0.01 dolar. I kad se skupi 1000x0.01=10 dolara oglasivas mora da isplati. Znaci cista njegova zarada je 15 dolara :D
1titaN je napisao/la:
jesi li ti kojim slucajem bio VIP na digital-artworksu?

@topic
sto je najgore stavio refferal :D
Ma brate imao sam acc al zajebano je trebas ono klikat
I ja sam odustao od toga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.