Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SteelSeries White Neckband

239 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.06.2009. u 18:17

Odmah da unaprijed najavim da mi nije radila kupoprodaja tako da cu ovdje .. nemojte zamjeriti

Ovako dakle prodajem kao sto je navedeno u naslovu steelseries white neckband koje sam samo ja licno koristio nekih 2,5 - 3 mjeseca dakle ko nove su svi su ih mogli vidjeti sada u hrasnici koji su bili i buzimu oni koji su bili nije bitno. Cijena je 150 (ja sam ih platio 89eura).

Ja sam u Sarajevu svi zainteresovani na PM ili na 061 367 315 .. SAMO NEK SE ZAINTERESOVANI JAVLJAJU !!!

Sve sto mogu reci je da su sluske fakat drama u svakom smislu nego jednostavno ja cu sada da budem inactive jer je**a dolazi ljeto a treba mi i kesha evo jos slikica ko ne zna kako izgledaju

" rel="nofollow" target="_blank">http://www.steelseries.com/images/89/1409-1710.jpg[/img]

Sve ovo takodjer dobijete u kutiji koju vam ja zapakujem :

http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/runelord/steelseries_siberia_neckband/steelseries_siberia_neckband-2.jpg " border="0">
pussa svima

p.s temu sam stavio u svoj podforum da je mogu lakse kontrolisati od spama i slicno nemojte zamjeriti
AZA hoce te sluske

S njim se dogovori (:

EDIT: meni su prejebene, ja bi ih uzela samo da su pink volim takve sluske koje idu iza glave, i sad imam takve Logitechove
Rya je napisao/la:
AZA hoce te sluske

S njim se dogovori (:

EDIT: meni su prejebene, ja bi ih uzela samo da su pink volim takve sluske koje idu iza glave, i sad imam takve Logitechove
samo nek se javne ako hoce nek i nazove ostavio sam broj
Samo zbog ovog spawn-a nebi nikad uzeo ove slusalice

Post dobio šamar od andreii

mirofa je napisao/la:
Samo zbog ovog spawn-a nebi nikad uzeo ove slusalice ;D
spameru zaobidji temu jednostavno, btw, ni spawn ti ih ne bi nikad ni dao ;)

Ja adis karavdic prohako sam 3 admina na serveru x areni sadu cu vam dati pw i ip prestavljo sam se lazni MBOSNA hed admin :) connect 89.149.254.36:27000 od tog server :D nick .zukA _pw manutd :) :P nick TeTaK.mp3 _pw mirebot nick Sunstreaker _pw legalize :) to vam je dosta od mene sebi sam 1 prohako ja sam haker ba godine:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.