Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem [Kopiranje]

147 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.06.2009. u 19:43

Poz
Priključio mobilel u računar i oche dasa da nabaci nešt' na njeg
Eh poč'o prebacivat jarane nake pjesme, video, ovo ono kad usred svega toga, čitaj kopiranja, izbaci mi nakav error djetam :s
Piše ovako:

"Cannot copy xxyxycyz: The drive cannot find the driver requested."

Haj reko' odo vidit' jel imam memorije, imam 252 MB prazno. .
Odoh probat nešto drugo prebacit, nemože..
Izbrišem naku pjesmu, dvi s telefona opet nemože..
Prebacim na desktop sve s telefona i kartice i opalit format telefonu, opet nemože.
Dođe mi da ga bacim od zid, ocam iznerviran sam!

Eh, treba mi stučna pomoć vas, white, blue, h4k3ra! profica da odgonetne pitanje!

Šta učinit' molim vas? Bacit' ću džabe 350 km

EDIT:
Nemojte govoriti www.google.ba, nisam baš stučan u engleskom a neda mi se plivat' s g.translaterom

Možda je neko imao sličan problem pa ga riješio. Svi komentari su dobrodošli sem, reinstal ga [razaračftw], baci ga od zid, zamjeni telefon, zamjeni kompač etc. .
Kupi novi xD

neznam sto xD

mozda zasticeno na telefonu , ili neki ti drajver nije do kraja istaliran
Mislim da je problem do drajvera mob.-a
Doš'o ti kakav CD uz mob ?
Meni se tako desilo,mog'o sam prebacit 20ak fileova, i onda mi je tražilo da instaliram CD sa drajverima moba
@xE0N
Ma jarane, instalirano sve, pokušavao skidati one značke s propetiesa, ono read only i ponovo obilježavati, ništa. .neznam šta ću
@goginho
Driveri uredu 100 %, prve sam skinuo s neta, pa nešto nije radilo, onda sam se potrudio i našao cd al' et vidiš belaja :d
ja sam imao isti problem i sa mobom i PSP-em kad sam pokusavao prebacivat..meni je problem bio do USB prikljucka na kompu..utako kablo u drugi i radilo
- znam za error "The drive cannot find the sector requested" vjerovatno je to isto ..

- razlog je: ostecena memorija na mobu (promjeni memory card), nemas dovoljno prostora, driveri nisu dobro instal, file koji prebacujes je corrupted il' ti ga ostecen ..

- pokusaj jos jednom da formatiras, ako ne moze .. promjeni memory card
Našao riješenje, hvala svima, admin lock temu
nije m ise to nikad desilo ... probaj izvadit iz moba karticu pa vratit .. pa onda probaj ako ne mogne probaj izvadit bat pa vratit i probaj onda... onda ako ne mogne ne radi ti memory kartica ..

@edit : sta je bio problem ?
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
nije m ise to nikad desilo ... probaj izvadit iz moba karticu pa vratit .. pa onda probaj ako ne mogne probaj izvadit bat pa vratit i probaj onda... onda ako ne mogne ne radi ti memory kartica ..

@edit : sta je bio problem ?
Što si glup ba? Čuj neradi ti mc omg
NAŠAO RIJEŠENJE, lock temu or delete.
Jesi instalirao one programe sa cd-a?
Koji telefon?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.