Poz
Priključio mobilel u računar i oche dasa da nabaci nešt' na njeg
Eh poč'o prebacivat jarane nake pjesme, video, ovo ono kad usred svega toga, čitaj kopiranja, izbaci mi nakav error djetam :s
Piše ovako:
"Cannot copy xxyxycyz: The drive cannot find the driver requested."
Haj reko' odo vidit' jel imam memorije, imam 252 MB prazno. .
Odoh probat nešto drugo prebacit, nemože..
Izbrišem naku pjesmu, dvi s telefona opet nemože..
Prebacim na desktop sve s telefona i kartice i opalit format telefonu, opet nemože.
Dođe mi da ga bacim od zid, ocam iznerviran sam!
Eh, treba mi stučna pomoć vas, white, blue, h4k3ra! profica da odgonetne pitanje!
Šta učinit' molim vas? Bacit' ću džabe 350 km
EDIT:
Nemojte govoriti www.google.ba, nisam baš stučan u engleskom a neda mi se plivat' s g.translaterom
Možda je neko imao sličan problem pa ga riješio. Svi komentari su dobrodošli sem, reinstal ga [razaračftw], baci ga od zid, zamjeni telefon, zamjeni kompač etc. .
Priključio mobilel u računar i oche dasa da nabaci nešt' na njeg
Eh poč'o prebacivat jarane nake pjesme, video, ovo ono kad usred svega toga, čitaj kopiranja, izbaci mi nakav error djetam :s
Piše ovako:
"Cannot copy xxyxycyz: The drive cannot find the driver requested."
Haj reko' odo vidit' jel imam memorije, imam 252 MB prazno. .
Odoh probat nešto drugo prebacit, nemože..
Izbrišem naku pjesmu, dvi s telefona opet nemože..
Prebacim na desktop sve s telefona i kartice i opalit format telefonu, opet nemože.
Dođe mi da ga bacim od zid, ocam iznerviran sam!
Eh, treba mi stučna pomoć vas, white, blue, h4k3ra! profica da odgonetne pitanje!
Šta učinit' molim vas? Bacit' ću džabe 350 km

EDIT:
Nemojte govoriti www.google.ba, nisam baš stučan u engleskom a neda mi se plivat' s g.translaterom

Možda je neko imao sličan problem pa ga riješio. Svi komentari su dobrodošli sem, reinstal ga [razaračftw], baci ga od zid, zamjeni telefon, zamjeni kompač etc. .