Može li mi netko reći što je to STEAM, vidim da svi pišu o tome, ali nikako ne razumjem što je to...
Diskusija
U kanti
Što je STEAM
134 pregleda · 11 odgovora · otvorena 13.06.2009. u 16:12
Ako znate recite, ako neznate onda se nemojte praviti pametni...
Da si ukucao na google "steam", vidio bi.. 
STEAM
To ti je program koji skines s neta, instaliras, napravis svoj account. Na njihovoj stranici preko kreditne kartice kupis na svoj acc igrice i igras. Znaci, netrebaju ti CD-ovi ili tako nesto.. I mozes kod bilo koga igrat. Npr dodjes kod prijatelja kuci, na njegov komp skines taj program (steam) ukucas svoj username i pw i igras..
Nadam se da sam dobro objasnila..
~ Rya

STEAM
To ti je program koji skines s neta, instaliras, napravis svoj account. Na njihovoj stranici preko kreditne kartice kupis na svoj acc igrice i igras. Znaci, netrebaju ti CD-ovi ili tako nesto.. I mozes kod bilo koga igrat. Npr dodjes kod prijatelja kuci, na njegov komp skines taj program (steam) ukucas svoj username i pw i igras..
Nadam se da sam dobro objasnila..

~ Rya
Post dobio aplauz od xXxAdOo
user: amar
pw: amauri
Udi pa ces skontat
pw: amauri
Udi pa ces skontat

debilčine, ako hoćete odgovorite čovjeku ako nećete odjebite s teme i ne odgovarajte.
svi vi, osim jednog čovjeka čini mi se, ste spameri i ako mislite da je glup što ne zna šta je to steam, veći ste glupani od njega.
svi vi, osim jednog čovjeka čini mi se, ste spameri i ako mislite da je glup što ne zna šta je to steam, veći ste glupani od njega.
Sve mozes saznati na google bla bla i ostalo je istina, ali moratel se javljati na temu ako ce te to reci. Fino date momku link i eto zaradite aplauz, a ovako djaba samar.
lol sto ti zivis?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.