Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 45 bodova

DVD Help

381 pregled · 9 odgovora · otvorena 05.01.2006. u 20:01

E ovako.
Uzeo sam danas dvije DVD igre.
Rijec je o:
Quake 4
Crime Life:Gang Wars

Imam CD Combo:
Samsung CDRW/DVD SM-352F

Kada ubacim bilo koji od ova dva DVD-a, ne bude nista.Odem u My Computers i Properties od CDRW/DVD-a prikaze mi ovo:

Zatvorim sve i onda odem na Iso Buster.
Kliknem 2x na program i prikaze mi ovo:

Kliknem OK i odem na Extract i prikaze mi se ovo:

Molim vas pomozite sto prije!

prvo probaj stavit sve na default i biosu onda kada ti se dize sistem cuvaj cijelo vrijeme lijevi ctrl a ako ni to ne mogne onda vidi unutra jel fino prikopcano (mada sumnjam da je do tog) iskreno receno nikad nisam imo problema takvih tako da vako samo sepkulisem
AveM je napisao/la:
prvo probaj stavit sve na default i biosu onda kada ti se dize sistem cuvaj cijelo vrijeme lijevi ctrl a ako ni to ne mogne onda vidi unutra jel fino prikopcano (mada sumnjam da je do tog) iskreno receno nikad nisam imo problema takvih tako da vako samo sepkulisem

kakvo razmisljanje.moze biti da je lose sprzio igricu pa nemoze
mislim da je do cd-a ipak ovaj eror rijetko kome izleti...
Filovi na disku su coruptovani sto znaci ili je greska nastala pri rezanju cd-a ili pri zapakivanju u iso ali uglavnom pomiri se sa time nema ga
reko sam da spekulisem
Hvala svima sto su se trudili, ali to mi nije pomoglo.
Otisao sam u cd club i rekli su mi treba mi neki FIRMWIRE.
haj nek je sa srecom...jos jedan dokaz koji smo mi kreteni ne mozemo ni pomoc nekom
Milim da su diskovi high speed media versia 2.0/8x .. zato sto sam ja imao tih problema sa novim sony diskovima ... sto znaci da bi trebao da update svoje drivera za przilicu ...

www.dvdhs.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.