Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 50 bodova

Problemi Sa Zvukom

124 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.06.2009. u 21:53

Pozz raja, Imam problema sa zvukom sve mi je radilo normalno i odjednom su mi neki zvukovi skroz tihi a neki preglasni... npr. kad igram cs Deagle je jako glasan dok AK skoro necujem... Zna li itko gdje mogu te zvukove vratiti u normalu ili zna li ko kakav program sa kojim mogu zvukove steliti... Windows mi je 7 RC... evo ovi skromni 50boba onom ko pomogne
Od kad ti se to pocelo desavati ?

Uradi system restore i radice sve kako treba !

Da ti sad ne objasnjavam povecaj ovo,povecaj ono, lakse ti je system restore a i jednosavnije !

Koristis custom modele?
Preskakaju ti slushe
Prbj.system restore :O
ma nemoras raditi to ako imas progam koji si dobio uz zvuccnu karticu pogledaj tu ako nije tu pogledaj cek pozadi ako ni to nije onda uradi ovo sto ti oni kazu
Probaj reinstall cs i ja sam imo taj problem kad pucam s m4 necuje se kad prebacim na dgl cuje se zvuk. probaj reinstall cs.. ja sam pobriso valve iz program files i ponovo mi se mape skidala i to... i nije mi vise bilo problema.
Zadni restore point mi je danas... a ovo mi se desilo prije 2-3 dana... cs sam naveo kao primjer, desava se i kad slusam muziku, znaci nije do cs.a
_spirit je napisao/la:
Zadni restore point mi je danas... a ovo mi se desilo prije 2-3 dana... cs sam naveo kao primjer, desava se i kad slusam muziku, znaci nije do cs.a
kini nove drivere za zvucnu ako ti je to pre zahtjevno probaj u programu (reeltak zavisi koji koristis) vidi jel se sta pojebalo'
cuo sam da se moze vratiti u normalu sa programom realtek hd audio manager al nigdje da nadjem taj program googlo sam dugo nista imaju samo realtek driveri
_spirit je napisao/la:
cuo sam da se moze vratiti u normalu sa programom realtek hd audio manager al nigdje da nadjem taj program googlo sam dugo nista imaju samo realtek driveri
probaj onako kako sam ti ja reko... poslo sam ti na pm.
Rješenje
_spirit je napisao/la:
hy

http://rapidshare.com/files/243494435/Realtek.rar.html
Evo besha mi je pomogo na MSN.u uploadovao mi je realtek hd audio manager sad ce se javit da prebacim bodove...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.