Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ronaldo u Realu

188 pregleda · 15 odgovora · otvorena 11.06.2009. u 15:16

MANCHESTER UNITED je potvrdio da je primio rekordnu ponudu Reala iz Madrida za Cristiana Ronalda nakon što je Portugalac sam zatražio da napusti klub. Ovaj transfer više ne spada u sferu mogućeg, on je sada realnost. Ponajbolji igrač sadašnjice gotovo će sigurno preći u redove kraljevskog kluba za nevjerojatnih 94 milijuna eura. Predstoji samo još potpis ugovora.

Prema pisanju lista La Razon Ronaldo će potpisati šestogodišnji ugovor, tijekom kojeg bi svake sezone trebao inkasirati oko 9.5 milijuna eura. U dogovoru su i prava na Portugalčev brand, odnosno njegovo ime. CR7 bi trebao kraljevskom klubu prepustiti 40 posto dobiti stečenih na račun njega.

The Sun piše da će Manchester United 24-godišnjeg Portugalca pustiti za pet milijuna funti više, odnosno 85 milijuna funti odštete. Također navode da će Alex Ferguson još jednom porazgovarati oči u oči sa svojim napadačem i probati ga uvjeriti u ostanak. Ipak, ovaj put, za razliku od prošlog ljeta, kada je za njim putovao u Portugal kako bi ga namolio za ostanak, Škot se neće jednako truditi.
Sve to fino, navijam za MANUTD ali ja mislim da Real mora kupiti ROnalda!

Neznam ako ste culi da je bivsi predsjednik Reala ostavio predugovor za Ronalda tako da oni moraju ga kupiti do 30.6. ove godine ili moraju platiti 30 miliona eura, ovo im se vise isplati
Ma to je gotova priča. Ronaldo u Realu. Da još hoće doći david villa, i još kakav dobar štoper. Bili bi pre pre jaki. 8) Neki će reci da su ga previše platili, ali razmislite koliko on vrijedi samo. Ne samo igrački, gledajte šta će para ubrat od marketinga. 8) Pervezija :D

Došao je Kaka, sad Ronaldo.. 8)

Hala Madrid !
www.sportsport.ba
nazalosnije je sto ce pored svih tih silnih pojacanja opet gledat barceloni u ledja
LoKi je napisao/la:
nazalosnije je sto ce pored svih tih silnih pojacanja opet gledat barceloni u ledja :)
- samo molim boga da ibra nepredje u barcu
Sve je to bajno sjajno...Al opet nece moci nista Barceloni
Josh ako im dodje neki planirani igraci uf...

Oni se moraju naviknuti na neku drugu ligu moraju se uigrati kao tim.Koliko poznatih igraca je prebijalo u nekoj ligi i kad su otisli u drugu ni traga ni glasa.

Ugl drago mi je posto navijam za Barcelonu i ovo ce ciniti ligu zanimljiviju.Ali Barca je Barca.

Viva la Barcelona
Vala neka je otisao onaj peder....
Vise bi volio da doze Edin Dzeko ..
Ronaldo ce propasti u Real-u .. isto kao sto je i Beckham ..

da ima malo mozga on bi ostao u manchesteru ;)
iNhumaN je napisao/la:
Sve je to bajno sjajno...Al opet nece moci nista Barceloni 8)
Josh ako im dodje neki planirani igraci uf...

Oni se moraju naviknuti na neku drugu ligu moraju se uigrati kao tim.Koliko poznatih igraca je prebijalo u nekoj ligi i kad su otisli u drugu ni traga ni glasa. ;)

Ugl drago mi je posto navijam za Barcelonu i ovo ce ciniti ligu zanimljiviju.Ali Barca je Barca.

Viva la Barcelona :D
pogledaj malo prije sta je bilo kako je real trpo barcu i sve, pa svakome dodje njegovi 5 min slave a i ode pa tako ced i barci :D
LoKi je napisao/la:
nazalosnije je sto ce pored svih tih silnih pojacanja opet gledat barceloni u ledja
Tacno

Btw... Meni je draze da ga gledam u realu... A sto se tiche da je najbolji igrach sadasnjice... Ko god da je to rekao zaboravio je u potpunosti na Messija...
BENiO je napisao/la:
- samo molim boga da ibra nepredje u barcu
Ibrahimovic je sigurno u Barceloni !
30 juna !
A Barcelona je opet definitivno najjaca !

Henry , Messi , Ibrahimovic , Iniesta ma nema dalje ..
AMIRRR je napisao/la:
Ibrahimovic je sigurno u Barceloni !
30 juna !
A Barcelona je opet definitivno najjaca !

Henry , Messi , Ibrahimovic , Iniesta ma nema dalje ..
- kad bude na barceloninoj stranici ko na interovoj da nece prec onda, inter.it
Ma pustite to price Real jak ovo ono , sjecam se prije 4-5 godina kad je Figo presao u real iz Barse , pa kupili Beckhama , pa doveli Ronalda iz intera pa su svi mislili da ce Real biti jak , ali ne nije tako bilo pa i nece i sad ... Kaka-Ronaldo ne ide nikako zajedno , mada ce pola tu igraca grijati klupu al hajd , real je kupio ova 2 igraca vise radi prestiza ne da nesto postignu ...

I btw nikada nece biti ko Barselona , uvijek ce im lizati dupe kao sto je ranije bilo ^^... A sto se tice Ibrahimovica bezveze je sto ga dovode , al stvarno bezveze , imaju Messija , imaju Henry.a , imaju Eto.a i Iniesta i Xavi koji su srce Barselone pa tu i je Krkic nada Barselone koji ce im qrac Ibra -.- ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.