Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

download na g.ba

139 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.06.2009. u 12:10

Ovaj DOWNLOAD na g.ba sta je sa njime nema na njemu nista da se download... Hoce li se on raditi ista .. Da ima vise ponuda za download nekih videa, skinova, configa a ne uvjek na pretrazi pokaze nea rezultata....????

Hoce li se raditi to ??

EDIT :

Ja sam za !!!
( ]Ovaj ispod post )
hoće ali ne još jer im se ne žuri a i ima nešto malo

treba napraviti peticiju za to da brže uradi, nek svak ko želi da ima bolja download sekcija nek me citira
Hoce, jednog lijepog suncano kisovitog dana kada bude puhao sjeverno juzni vjetar.
... nema hdd na g.ba zato nema nista u download sekciji puna memorija ostalo jos 2-3 mb ili 50 nez tacno
Jebote gba uzivaj u ovome sto imamo.
Kako ste dosadno samo vam nesto fali.Da nema bugova ponovo bi se na nesto zalili :/
Znas li koristiti "zarez" (,)
Kemo ukini download, za šta će nam to koji ku**c :S?
GhettoGirl je napisao/la:
kakav download, da oće ove bugove srediti :D
Potpisujem :)

~ Rya

<3 Maida :$
Nemojte govorit kakav download, treba bugove,
sve je to jedan veliki problem,sve to treba FIXat, zar nije sramota da "najveca gamerska mreza na Balkanu" ima ovakve probleme?
Ma j**o g.ba sad je ljetni raspust izadite napolje malo disite,,,

Nadite kakav posao :S

A i sta ce tu download sekcija imas sve na google nac....
Al bilo bi i ljepo da radi
eX je napisao/la:
Nemojte govorit kakav download, treba bugove,
sve je to jedan veliki problem,sve to treba FIXat, zar nije sramota da "najveca gamerska mreza na Balkanu" ima ovakve probleme?
moj odgovor je da nije sramota... za sto bi bila? pa padne "najjaca drzava" na svijetu u ratu pa jel sramota? nije i dalje se zivi... buggove ja neznam kako se popravljaju da znam pomagao bi.. al samim spamanjem imam osjecaj da se stvaraju novi XD kako god koji ce ti qrac download sekcija... preko toga se samo moze slucajno ubaciti virus i sta onda? obrisati sve teme? ili da bude bugg sa opcijom trazi ma neka ostane kako jest... ukinut i to je to!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.