Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Mali poslic!

204 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.06.2009. u 09:40

Dobro jutro!

Trebao bi mi jedan dobrovoljac koji ce mi se javiti preko pm ili preko msn-a (bolje je preko msna,lakse mi pisati) da mi odradi jedan poslic.
Poslic vremenski traje 15-20 minuta.
Ne bih da ovde objasnjavam al je nesto vezano za muziku.

Sada da ne bi svi govorili kako je bug sa bodovima, za neupucene bug je popravljen i mozete obecanim memberima dati bodove.

Ovo sam ja mogao i odraditi preko msna ali nisam htio jer vise volim dati bodove ovde iz hiljadu razloga.

[email uklonjen]

HVALA!
Eto ja cu!
Rješenje
Haj ja cu vidjet , ode do radnje nest kupit pa cu te dodat ...

I vicemo ??
Pleasure je napisao/la:
Haj ja cu vidjet , ode do radnje nest kupit pa cu te dodat ...

I vicemo ??
Aj tebe cu pricekati, samo pozuri da ne lockaju temu
E sto nam je drzavam u qrcu :S
Pa kako nece biti hebote, svako malo netko nesto trazi da se uradi za njega i sve se placa ili bonovima ili poenima ili parama. Nije ni cudo da imamo toliko propalica i besposlicara kad je vecina naucila da ima sve netko drugi odradi, a sami nece ni da pokusaju.

Ako niko nebude mogu i ja
Ig0r je napisao/la:
E sto nam je drzavam u qrcu :S
Pa kako nece biti hebote, svako malo netko nesto trazi da se uradi za njega i sve se placa ili bonovima ili poenima ili parama. Nije ni cudo da imamo toliko propalica i besposlicara kad je vecina naucila da ima sve netko drugi odradi, a sami nece ni da pokusaju.

Direktor? Šef? Vlasnik firme?

I oni su "besposličari"?

Tako ti to ide. Postoje radnici, kao naprimjer računovođa, postoje nadležni za te radnike, npr šef računovodstva, a, na kraju, postoje glavni koji ne trebaju puno raditi, vlasnici firma.

Uči i studiraj pa nećeš ni ti morat' radit' nego ćeš ovako dat' nagradu i nek oni rade.

Nagrada = bodovi = motivacija
Nije mi niko pomogao, bodove sam dao pleasureu zato jer je rexon trazio bodove pa da uradi , nisam ni ja budala!

MOZE LOCK!
unLz je napisao/la:
Nije mi niko pomogao, bodove sam dao pleasureu zato jer je rexon trazio bodove pa da uradi , nisam ni ja budala!

MOZE LOCK!
Idi malo vani izadji sviju ti .... Vidis da si malo skreno dajes bodove djaba... AHHAAH xd
- sve vas treba banovat ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.