Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

J**o te gamers

258 pregleda · 19 odgovora · otvorena 11.06.2009. u 00:27

Et da te j**o u usta usrani site i dan kad se registrira na njega , bitno je da tu ima fino fan art riznica i da balavci mogu traziti svoje mocne slike.

3 je**n sata sam pisao guide je***i i nakraju ku**c , e pa j**o vas ja i uvaj usrani forum...poserem se na njega .

Preimenujte site u sandbox.ba i kupite 400 autica pa cemo se vozati i uredit ih u fotosfopu , to je najbitnije .

Banuj , zaboli me

za njonju : slike sam resizao u 800x600 sve jer u toj rezoluciji taman stanu u forum....a ostaje citljivo na njeima sve

amo dalje
Tako je reci im
ne mora te banovat' niko, izbrisi account ako ti se ne sviđa
zivio je napisao/la:
ne mora te banovat' niko, izbrisi account ako ti se ne sviđa
too sokrate!
Da si stavio slike u thumbnail bila bi tema u sticky.
Vala što jes' jes'. Tema je zaslužila zanimljive, iz 239483029423 razloga.

J**o te gamers !
Ma dovoljno je da posjetite moju maloprije temu(norveske stranice) gdje mi je prijateljica poginula danas,,, i javlja se neki glupan gazzel i kaze: "da je nije jedrelica pregazila" .. pa gdje to ima ?? STVARNO NE ZNAM .. .OVDJE IMA PARAZITA I TO ZESCI ... .. :@:@
nyonyo je napisao/la:
Da si stavio slike u thumbnail bila bi tema u sticky.
OOOMAAAJGAAAD neču moči večeras spavati zbog ovoga posta OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw ja da sam admin/mod ja bi ti stavio i u zanimljive i u sve što se može staviti al ono baš se vidi da si ljepo napisao i vidise da nisi c/p i baš sve ljepo uslikao uživao sam dok sam čitao iako nemam steam.
Sto se tice tvog guide-a mislim koliko god da si ga pisao on zasluzuje zanimljive.
Zasto?

Zato sto 100% mnogima pomaze i ima dosta koji igraju CS a nisu registrovani na esl i mnogo mogu da nauce.

reci im
bosanac7 je napisao/la:
OOOMAAAJGAAAD neču moči večeras spavati zbog ovoga posta OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw ja da sam admin/mod ja bi ti stavio i u zanimljive i u sve što se može staviti al ono baš se vidi da si ljepo napisao i vidise da nisi c/p i baš sve ljepo uslikao uživao sam dok sam čitao iako nemam steam.
Je**m te retardirana, svaki dan tema o mircu i ja napravim tutorial, ali nisam stavio u thumbnaile, i rekao mi admin stavi u thumbnail slike i iće sticky, i meni se nije dalo sve opet radit. GLUPANEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Trebo si pm-at nekog admina il moda,a ne ovako

pise 3 sata TEMU sa slikovitim prikazima kAKO SE REGATI Na esl , sa svakim detaljom , i sta radi admini nigdje tema zagubljena
MAH no comment

azer_mo je napisao/la:
Ma dovoljno je da posjetite moju maloprije temu(norveske stranice) gdje mi je prijateljica poginula danas,,, i javlja se neki glupan gazzel i kaze: "da je nije jedrelica pregazila" .. pa gdje to ima ?? STVARNO NE ZNAM .. .OVDJE IMA PARAZITA I TO ZESCI ... .. :@:@
Jesi ti onaj sto imas rodjaka koji ima prijatelja u Sarajevu i on je hordaš , i druzi se sa svim luđacima u Sarajevu i šamara djecu u mraku?
arki je napisao/la:
Trebo si pm-at nekog admina il moda,a ne ovako
Da, trebao je PM-at admina da mu kaže da ga j*b'o Gamers.

Mislite prije nego što išta napišete.

Je*iga Sheep.. Poenta života je takva, da ti nikad ne može sve biti dobro.. Ima ovde stvari koje ni meni ne odgovaraju, ali eto. Da se prilagoditi.. I shvatiti poentu da ovde nikom ne treba pomagati, ako nisi 100% siguran da ćeš od toga ti imati koristi. A od ovog guide-a koji si napisao, vjeruj mi, imaš. Ko god je pročitao, poštovaće te.

Živio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.