eh ovako ljudi,mobitel mi je do jucer radio kako treba ali zato sto ja volim cackat po mobitelu isprobao sam ono(desno,zvijezdica,lijevo,lijevo,zvijezdica,lijevo,zvijezdica)i tu znaci mogu vidjet sve njegove karakteristike i softwer itd,ali eto sta sam ja uradio dole zadnje mi pise ISPRAZNITI BIJESKALICU i ja ajd pritisnem na to i fino mi pise BLOKIRATI SENZOR BIJESKALICE?i ja pritisnem UREDU sto sam budala,eh i od tad mi neradi blic kad hocu da slikam vec samo na displeyu miga ona mala ikona od blica i nece da slika mobitel sve dok neiskljucim blic jer kad ga ukljucim on nece!!!Eh sad da vas pitam jel ko imao ovakav problem i znal kako da to opet napravim da mi radi moj Xenon flash???
Diskusija
sony ericsson K850i problem
132 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.06.2009. u 22:11
Ista stvar u mene
Sad me napomenu ti to lijevo ......
pritisno ono led kad izgasi se display , prepo se ja kad se ukljuci (huuh)
Sad me napomenu ti to lijevo ......
pritisno ono led kad izgasi se display , prepo se ja kad se ukljuci (huuh)
probaj vratiti na tvornicke postavke meni radilo kad mi se nesto isto bilo pojebalo.... radi100000%
PA ODNESI U SERVIS
Headmyster je napisao/la:
PA ODNESI U SERVIS
mersimthebody je napisao/la:
pa znam i ja to al et kontam mozda neko od vas zna mogul ja ovo sam poravit,kud nemogu ni softwer nadogradit jer imam vec najnoviji na njemu
mersimthebody je napisao/la:
pa znam i ja to al et kontam mozda neko od vas zna mogul ja ovo sam poravit,kud nemogu ni softwer nadogradit jer imam vec najnoviji na njemu
To sto je neko rekao program XS+3.1 Na njega nemojte skopcavat k850.odmah ga sprzi za to ima neki drugi program mislim da se zove A2 i imam i ja jedan problem sa k850i.meni on stalno blokira i nekako je spor nosio sam u servis stavljali mu fabricki softver i opet isto.nadam se da nek ozna kako rjesiti ovaj problem
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.