Evo posto sam postao Street Life ponekad nadjem markicu da udem u internet evo sada sam trenutno u internetu i molim da mi sto prije pomognete . Evo vise kazu kuci ako ces zivjeti ovdje nadji nesta radi bar marku samo nesto radi a nemoj lezit tu cijeli dan . Posto ja hocu(moram) da radim a i svakako kupio bi BMX molio bi da mi predlozite neki posao kao djetetu od 15God ne sad ono za stalno nego ovo za dan uradim tamo vamo ako samo znate ako ne znate .I kolika bi bila zarada taj dan ili tih nekoliko dana ?
Molim da ne ismijavate temu jel mi je vrlo potreban posao kao i nekima ovdje . Shvatit ce te i vi kada budete stariji . Ne kazem sada nista ovo ono nego et molim ako ko zna neki posao za tih dan dva ili vise i sta bi mi bilo dobro da radim . Kontao sam crtati neke slike pa prodavati u gradu ali ne znam isplatili mi se ... I jaran mi je napunio 16Godinu i on bi sa mnom nesta tako u gradu.Posto ja nemam nista na jeziku sta bi mogao da radim (ono u gradu ovo ono)eto ako moze da mi vi preporucite neku ideju...
Kao sto sam rekao nemojte molim vas ismijavati temu i admini ne brisite temu jel mi je zivot na tome ...
Unaprijed Hvala !
Molim da ne ismijavate temu jel mi je vrlo potreban posao kao i nekima ovdje . Shvatit ce te i vi kada budete stariji . Ne kazem sada nista ovo ono nego et molim ako ko zna neki posao za tih dan dva ili vise i sta bi mi bilo dobro da radim . Kontao sam crtati neke slike pa prodavati u gradu ali ne znam isplatili mi se ... I jaran mi je napunio 16Godinu i on bi sa mnom nesta tako u gradu.Posto ja nemam nista na jeziku sta bi mogao da radim (ono u gradu ovo ono)eto ako moze da mi vi preporucite neku ideju...
Kao sto sam rekao nemojte molim vas ismijavati temu i admini ne brisite temu jel mi je zivot na tome ...
Unaprijed Hvala !

)
i budi sretan mada si smjesann.. i da pogledaj u oglase mozda
ima ljudi daju 3000 da zalijepis koverte oko 10-50k koverata radis to 3 mjeseca... ja sam radio 10 dana i zaradio 300KM pa dojadilo ...et GL mada ti tema SUX!