Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pomoc Hitno !

173 pregleda · 15 odgovora · otvorena 09.06.2009. u 22:03

Evo posto sam postao Street Life ponekad nadjem markicu da udem u internet evo sada sam trenutno u internetu i molim da mi sto prije pomognete . Evo vise kazu kuci ako ces zivjeti ovdje nadji nesta radi bar marku samo nesto radi a nemoj lezit tu cijeli dan . Posto ja hocu(moram) da radim a i svakako kupio bi BMX molio bi da mi predlozite neki posao kao djetetu od 15God ne sad ono za stalno nego ovo za dan uradim tamo vamo ako samo znate ako ne znate .I kolika bi bila zarada taj dan ili tih nekoliko dana ?

Molim da ne ismijavate temu jel mi je vrlo potreban posao kao i nekima ovdje . Shvatit ce te i vi kada budete stariji . Ne kazem sada nista ovo ono nego et molim ako ko zna neki posao za tih dan dva ili vise i sta bi mi bilo dobro da radim . Kontao sam crtati neke slike pa prodavati u gradu ali ne znam isplatili mi se ... I jaran mi je napunio 16Godinu i on bi sa mnom nesta tako u gradu.Posto ja nemam nista na jeziku sta bi mogao da radim (ono u gradu ovo ono)eto ako moze da mi vi preporucite neku ideju...

Kao sto sam rekao nemojte molim vas ismijavati temu i admini ne brisite temu jel mi je zivot na tome ...

Unaprijed Hvala !
Postaj sliku, ako dobro crtas portrete mozes crtati.

EDIT:

Ovo sam nacrtao za par minuta.

2. EDIT:

Nacrtao sam i ovo:

O boze kakvih ovdje pacijenata ima.. Pa vi vise neznate sta bi radili od lijenih muda, cuj zivot ovisi o tome .. I jos se nazivas "starijim" djeckom, a imas 15 godina ?

Djeco draga, ohladite malo .. Ovo nije dernek.ba, ovo je gamers.ba

Totalno si fulao portal, na ovu temu ce ici lock, vjeruj mi.

Idi postaj na dernek.ba, tamo su ionako sve noliferi, sexopacenici i lijencuge poput tebe.
iwdnplay je napisao/la:
O boze kakvih ovdje pacijenata ima.. Pa vi vise neznate sta bi radili od lijenih muda, cuj zivot ovisi o tome .. I jos se nazivas "starijim" djeckom, a imas 15 godina ?

Idi postaj na dernek.ba, tamo su ionako sve noliferi, sexopacenici i lijencuge poput tebe.
Da ti kazem nesto . Ako nemas sta pametno za reci ne provaljuj se naravno . I sada ti ispo neki clan ovo ono pr0 sto ces mi to reci ? E ne bogami kad se vec javljas na temu vec pomozi a ti sigurno imas negdje 13god pa jos ne znass sta je zivot . Buraz ufati se ti druge teme preskoci ovu .. !
CoRe_MAster je napisao/la:
Learn to use Photoshop
wtf?
kakve to veze ima s tim da momak hoce da nadje sebi neki poslic? :S
odi zurit u sunce il nesta slicno..(sad mos u mjesec )

@ retard ti je onaj ko te naucio tako da pricas i da se qrcis. ja nisam rekao da ne moze zaradit PS-om. On je rekao da zna crtat tj. da je mislio da prodaje slike a to bas i nema neke velike veze sa PS-om..nece citav raspust sjedit i ucit da radi u PS-u i ocekivat da ce negdje dobit posao da napravi logo za 1 firmu i to je...i da uci cijeli raspust o5 ce bit neko bolji od njega ko to radi vec duze vremena -.-
nisam ti ja kriv sto pises debilne postove pa onda vrijedjas..
byby kiddo.
BMXer je napisao/la:
Da ti kazem nesto . Ako nemas sta pametno za reci ne provaljuj se naravno . I sada ti ispo neki clan ovo ono pr0 sto ces mi to reci ? E ne bogami kad se vec javljas na temu vec pomozi a ti sigurno imas negdje 13god pa jos ne znass sta je zivot . Buraz ufati se ti druge teme preskoci ovu .. !
Ja imam 13 god. ? Ne, imam 18, jos malo 19, ne hvalim se.

Samo ti kazem da ovaj portal sluzi iskljucivo gamerima, a ne LifeNeeds pacenicima poput tebe.

Rekoh ti, postavi na dernek.ba temu, dobit ces sigurno 500 odgovora u roku od 2 minute.

Nije ti ovo whattoworkforliving.ba, nego g.ba
Naprosis za traktora onda kupis trakor i ljudima njive obradjujes 9-)

edit

Pomozi FataLu da skrpi ove bugove , humanitarni rad :D
iwdnplay je napisao/la:

Spameru, ja bi te banovao da mogu. Gamers.ba nije samo ono sto ti hoces da jest. Decko je odabrao temu coffe shop, valjda znas za sta je to. On je malo stariji djecak jer mu fali 3g. do punoljetnosti i prestani spamati, zivot mi se zgadi. Ev ako bi neko mogao da fino i pametno odgovori jer bi i meni trebalo. Hvala.
Idi od kuce do kuce,sisaj ogradu,cijepaj drva,cisti dvorista,kosi travu... :D Ovdje neces naci nista koristo!
elSejh je napisao/la:
wtf?
odi zurit u sunce il nesta slicno..(sad mos u mjesec )

@ retard ti je onaj ko te naucio tako da pricas i da se qrcis. ja nisam rekao da ne moze zaradit PS-om. On je rekao da zna crtat tj. da je mislio da prodaje slike a to bas i nema neke velike veze sa PS-om..nece citav raspust sjedit i ucit da radi u PS-u i ocekivat da ce negdje dobit posao da napravi logo za 1 firmu i to je...i da uci cijeli raspust o5 ce bit neko bolji od njega ko to radi vec duze vremena -.-
byby kiddo.
Misliš da nemože ?

Meni je već nuđen posao da radim u photoshopu za jednu firmu.

@BMX

Brate nisi trebao ovdje postavljati temu, ovdje će te ismijavati ili će davati retardirane odgovore. Radije prohodaj malo gradom, raspitaj se, prije ćeš tako dobiti neke normalne odgovore.

GL
elSejh je napisao/la:
wtf? :-X
odi zurit u sunce il nesta slicno..(sad mos u mjesec :-[ )

byby kiddo.
Retardu reci da danas firme ne traze WEB-ove? LOGO-e? itd itd od tog mos najvise zaradit (znam i sam iz iskustva) pst
uvijek ce trebati smetljara i "irgeta", uvijek ce trebati neko ko kopa kanale i slicno...nadji u nekom kaficu negdje .... ako vec "moras"
... smijesan si fkt... a ako su ti roditelji takvi mene moji tjeraju samo da ucim i kazu da se sa knjigom zaradjuju pare a ne sa motikom... a ako ti je stalo da radis sta mislis da prohodas po gradu / susjedstvu / komsiluku i vidis pravil ko sta ( kucu , renovira etc...) i samim tim da mu nosas nesta i tako to... a probaj otici u RAD i pitat mogul ja kupit smece za 100 KM i budi sretan mada si smjesann.. i da pogledaj u oglase mozda ima ljudi daju 3000 da zalijepis koverte oko 10-50k koverata radis to 3 mjeseca... ja sam radio 10 dana i zaradio 300KM pa dojadilo ...et GL mada ti tema SUX!
Ne razumijem, ova prijasnja tema kupujes BMX od 500-600 KM :S

A sad nemas sta da jedes.. idi brate raspitaj se po gradu.. bilo gdje.. ne moze ti niko ovdje ponuditi posao..ovdje su vecinom maloljetnici kao i ti.. Ako ti je stvarno tako zao mi je stvarno brate, valjda ces naci nesto..
Mani se bicikla, igraj CS, usteli se, postani pr0 i budi ko Fatal1ty. Plata 2000KM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.