Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] De_dust2 cuvanje sitea - za pocetnike

387 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.06.2009. u 22:04

Pozdrav gamersi !

Ovako zelio bi da pokazem mjesta odakle je najbolje cuvati site (barem meni) , mislim ako ima pocetnika da ce barem malo pomoci ova tema , a stavljajte i vi mjesta odakle cuvate site na cw .

Krenut cu od A site

odakle cuvam dg ?

1. Famas - burst podignem nisan i cekam

2. Ako je prva runda a protivnici su krenuli na dg ovo je idealno mjesto za cuvanje jer metci od pistolja ne prolaze kroz kutiju osim ako neko uzme dgl ..

3. Potrebno je samo da izletite kada vidite jednog protivnika kako se krece pored

Cuvanje kr.

1.Proticnici ce rashat i sigurno nece odma prebacit nisanom na ovo mjesto tako da mozete napravit dovoljan broj killeva

2. Ako cuvate sami kr ili su ubili vaseg saigraca potrebno je da stanete na site i ostavite malo prostora kako bi se barem malo moglo vidjet kako se krecu protivnici , kako bi znali kad izaaci na pucanje .

3. Neobican stek , protivnik se nece nadat da ste na tom mjestu

Cuvanje mida

1. Potrebno je da bacite smoke da vas ne skine awp dodjete na ovo mjesto i cekate protivnike , sa ovim stekom nije samo da mid cuvate mozete i kr pogledat

2. Potrebno je da stanete na vrata na midu nisan podignete prema glavi i cekate protivnike , na ovom mjestu je najbolje bit sa dgl-om .

3.Ovaj stek je jako neobican i lahko se mogu ubit protivnici

Cuvanje B sitea

1.Ovo mjesto je definitivno najbolje za cuvanje b sitea , protivnik 100% ga nece provjerit (osim ako ima wallhack)

2. Potrebno je da pustite protivnike da prodju pored vas , a zatim samo pocet pucat u njih ..

3. Na ovom steku je isto potrebno cekat protivnike da prodju , jos bolje ako dodju na platformu i pocet pucat u njih

Zamolio bi admine da ova tema ne zavrsi u kanti jer sam ulozio dosta truda u ovo .. HVALA

EDIT : Vidim da neki traze za druge mape , bit ce za par dana .
Hehe pa ove neke pozicije su stvarno nice koje ja koristim, ali važno je ovo znati iskoristiti.
Svaka cast za trud .....
Ovo su na de_dust2 jedne od najboljih stekova ....
Dobro si uradio..
Mislim not bad , ali ovi sto "znaju" igrati cs , oni ovo znaju , a ovi sto ne znaju , nece ni naci ovo mjesto ovo nije nikakva kritika , mozda samo pozitivna
najs ajde sad inferno map
Sexy..

al to dje cucis samo lik izleti 1 metak i ti si mrtav !
Alplauz a covjeka...... Stvarno ovo je vise sprdacina ....
Koji qurac si postavio ovo sviju ti ???
AJdE je napisao/la:
Koji qurac si postavio ovo sviju ti
Ti nisi nikad bio pocetnik ?

Mislim da ima puno pocetnika ovdje , i zelio bi da pomognem kolko tolko
po meni je sve ofirno do bola i sve stekove pregledam prije nego sto uletim ... sad cu vam staviti par screenshotova odakle ja i little cuvamo razlicite dijelove dd2 obicno Bsite

~ ovo znaci rade samo dvojica uigranih igraca na B Site-u bez gravitacije i tih sranja NARAVNO

~ poznatije kao tower na midu

~ jos jedna situacija na B

znaci ove gore mozda jedino ti mogu proci na publicu ili na nekom low serveru ako oces da cuvas site ili mid na na clanwaru ili mixu ovo su ti idealne situacije
AJdE je napisao/la:
Koji qurac si postavio ovo sviju ti
Ajde ti public playeru što se furaš ubiješ 3 na public wauu pa ti si pro :*

neddie ti moze biti tata, hvala !
neddie je napisao/la:
Ti nisi nikad bio pocetnik ?

Mislim da ima puno pocetnika ovdje , i zelio bi da pomognem kolko tolko :)
cijenim to, ali brate oplako sam kad sam vidio ovo... hgahahahahahaa
Nije lose potrudio si se, al ako je igrac iskusan razgledace skoro sva moguca mjesta u tren oka. A ono cuvanje planta A nekoristi, vecina ce pocet busit kroz kutije ili ce racunat da si tu ili iznad tako da nema koristi , samo ti smetaju kutije nista drugo...
GJ !
Svaka cast za trud. Fina mjesta, jest da nije sve zastekat se i cekat da dodju, iskustvo...
Dobar tutorial, al' kad ne bi postojale bombe.
Al' uglavnom nek se početnici bar snađu ovdje
Sve zavisi sta zoka kaze :D Ali u vecini slucajeva su to te pozicije,a i nema tu mnogo nekih stekova da se izvode neke "mudrolije",svaki sajt 3-4 steka i to je to.
Ovo ne pomaze na ovim nasim serverima NS posto tamo svaki 2 igrac ima WH pa djaba ove taktike ...
Svaka čast ozb na ovome, ali stvarno u životu se više nisam nasmijao.

"1. Potrebno je da bacite smoke da vas ne skine awp dodjete na ovo mjesto i cekate protivnike , sa ovim stekom nije samo da mid cuvate mozete i kr pogledat"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.