Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Element i fleks u mouserima!!!

478 pregleda · 0 odgovora · otvorena 02.01.2006. u 13:36

Evo, jedva da je i pocela nova godina, a vec su se desile velike promjene u cs svjetskoj sceni...

Naime, jedan od najboljih igraca svijeta Ola " Element" Moum pridruzio se, ni manje ni vise, nego sjajnom njemackom klanu mousesportsu. Element je igrao u svjetskim top klanovima ( Sk, NoA, Mibr...), a na posljednjem zimskom cpl-u nastupio je za americki tim united5, ali se vec tada znalo da ne namjerava ostati u ovom timu i da ima druge planove.... Koliko element zeli da se vrati u sam vrh i da ucini nesto u mouserima, govori podatak da ce se cak preseliti iz amerike u berlin i uciti njemacki, a time ce mu biti dozvoljeno igranje eps meceva.

Ovo, ipak, nije sve...jos jedan igrac se pridruzio mouserima. Rijec je o odlicnom njemackom igracu Martinu" fleks" Wehrmannu. Fleks je igrao u nekim top njemackim klanovima, izmedju ostalih u losersima, a u mousere je presao iz tima Ocrane.

Nazalost, "regrutovanje" ova 2 igraca, znacilo je da se neko iz mousera morao oprostiti od tima. Michael " neo" Mitrega napustio je tim i ne zna se koji su mu sljedeci planovi. Tacan razlog Michaelovog napustanja klana se ne zna, ali nagadja se da je razlog to sto je vazio za naslabijeg igraca mousera ( sto je i sam priznao u jednom intervjuu),te bi ostankom u mouserima bio 7. igrac, sto naravno nije zelio, tako da je odbio potpisati novi ugovor sa mouserima; i sto je postao omrazen odlukom da igra za poljsku reprezentaciju, zbog svadje sa njemackim team leaderom.

znaci, line-up mousera sada izgleda ovako:

Christian "Blizzard" Chmiel
Ola "Element" Moum
Martin "fleks" Wehrmann
Franz "gore" Burghardt
Michael "PapsT" Schmidt
Roman "Roman R." Reinhardt

Iako sada imaju 3 stranca u timu (2 austrijanca i jednog norvezanina),a prema njemackim pravilima mogu igrati samo 2 stranca za tim ,elementu ce biti ipak dozvoljeno da igra u eps mecevima, buduci da namjerava zivjeti i igrati u njemackoj, sto se, u tom slucaju, ne razilazi sa pravilima.

Meni se licno ne svidja ovaj potez mousera, jer poznato je koliko element dugo ostaje u klanovima (al eto izgleda da je serious this time ), a i mouseri su imali dosta uigranu i jaku ekipu. Bit ce zanimljivo vidjeti ko ce biti u prvoj petorci, ja mislim da ce fleks neko vrijeme zagrijavat klupu.

Anyway, GL misevi...

Izvor : www. sk-gaming.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.